Nope #2 Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 (edited) wróciłem kilka dni temu do cs po przerwie dwu tygodniowej noi nigdy sie nie spotkałem z czymś takim żeby ktoś dostał bana pernamentego za "reklame", wzór bana z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : BOT aka Nope [AMXBans] Powod : ' Reklamujesz / Advertising ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 1592923838 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 94.254.150.116 ' [AMXBans] ======================================= prosze o wypowiedź także administracji na ten temat do jakiego punktu regulaminu to miałoby podlegać godzina i data : 17:02 ( wtedy bana otrzymałem) 09.09.17 mapa: inferno EDIT!!!!!!!!!!!!!!:MHM zobaczyłem amx... czekam na ub i gram dalej temat do zamnknięcia Edited September 9, 2017 by Nope #2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Zaraz wróci do normy. Admin wywalony z banem. Daję UB, nie przeszkadzać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts