Auronex Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Nick: AuronexXx Imię: Alan Wiek: 20 Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/AuronexXx/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pomóc rozwijać oraz kontrolować porządek na serwerze . Jestem dość często aktywny na serwerze i jeśli miałbym admina pomogło by to graczom o każdej porze dnia grać w przyjemnej atmosferze. Nie mam za dużo postów na forum , spowodowane jest to że nie wchodziłem tu za często , jednak wszystko jest do nadrobienia , szczególnie teraz gdy tak mało jest adminów , a chaos który nie raz panuje jest nie do opisania. serwerze Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: nie Staż w Counter-Strike 1.6: 5/6 lat Czy posiadałeś już admina?: Tak na około 5-7 serwerach W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: CSSETI Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 oczywiście, że tak +aktywny pół dnia(maniak jakiś) +kulturalny wobec graczy +pomocny +wiek +doświadczenie -forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Auronex Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 (edited) bcy?! - gram trochę dłużej , już z 3 edycję . Zapomniałem dodać jeszcze tego gametrackera https://www.gametracker.com/player/Auronex/94.75.91.190:27015/ Edited September 8, 2017 by Auronex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cre[A]tor Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 (edited) Jestem Na TAK +gt + widzę go cały czas na serwerze + Wiek + mial juz admina +amx - Więcej Aktywności na Forum jest w porządku można mu dać szanse na okres próbny Pozdrawiam Edited September 10, 2017 by Cre[A]tor Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Bądź więcej aktywny na forum. Na ogół wymagania spełniasz, a adminów tam mało ostatnimi czasy. Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Face Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 -forum +aktywność +wiek Jestem za okresem próbnym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Przyjęty. Liczę na szybkie nadrobienie forum. Zgłoś się do mnie i po range w dziale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted November 21, 2017 Report Share Posted November 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts