Guest Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 (edited) Nick: Mategros Wiek: 18 Steam ID: 0:1:149786376 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/Mategros/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: 5 Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Gram już kilka msc na tej sieci, lecz miałem teraz brak czasu, a teraz mam więc chciałbym pomóc. Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%?: Tak Edited September 8, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 (edited) Jestem na nie -Od ostatniego podania nie poprawiles aktywnosci -Nie minał tydzień od ostatniego podania -Jestes nieopanowanym czlowiekiem Edited September 8, 2017 by bcy?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Więc jak masz teraz czas, to czas to udowodnić. Przegraj w ciągłości minimum miesiąc, wtedy dopiero można zacząć ewentualne rozmowy na twój temat. Jestem na NIE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Chociaż spełniasz wymagania i tak jestem na nie ponieważ mało grasz na serwerze. Musisz więcej grać na serwerze bo godzina gry dziennie to za mało. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laila<3 Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Pograj troche jeszcze na naszym serwerze , bo jakos Cię nie kojarze . Myśle ,że jak bedziesz grał często ,to na pewno bedziesz mial szanse jako admin Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 15 godzin temu, XplayN napisał: Chociaż spełniasz wymagania i tak jestem na nie ponieważ mało grasz na serwerze. Musisz więcej grać na serwerze bo godzina gry dziennie to za mało. Godzina dzienne to ponad wymagania, twój argument jest dość słaby. Jestem neutralny, chociaż grasz dziennie, widywałem cię, to niczym się nie wyróżniałeś spośród graczy. Zero jakiejkolwiek aktywności w społeczeństwie serwera. Dochodzi do tego podanie napisane na klasyczne odwal się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina . Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 17 godzin temu, XplayN napisał: Chociaż spełniasz wymagania i tak jestem na nie ponieważ mało grasz na serwerze. Musisz więcej grać na serwerze bo godzina gry dziennie to za mało. Tak jak kolega wyżej , rzadko Cię widać na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Potrzebuję chociaż 2 tygodnie ciągłego grania by móc stwierdzić co wnosisz jako gracz, a póki co nie widzę nawet byś spełniał te 360 minut w tygodniu. Trochę wyczucia, kiedy to podanie się pisze. Zapraszam za tydzień jeśli uznasz, że jesteś gotowy. Odrzucam przez słabą aktywność. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts