ScreamMyName Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Witam. Wstepnie chcialbym poznac wasza opinie na temat nowych skinow na nasz serwer. W przypadku /oznacz oraz na zabawie druzyny nie beda mialy kolorku tylko inne ubrania. VIP czy sVIP beda rowniez mieli nowa kolekcje ubran. Druga z kolei to propozycja wstepna odnosnie radia, ktore wczesniej chcial wgrac Martyr, tylko na poczatek nie bedzie unikatowa tylko standardowa - poki co chce poznac wasza opinie nim zaczne nad tym pracowac na testowym. Lina bedzie naprawiona dopiero w przyszlym tygodniu, prosze wybaczyc za zwloke ale mam nadmiar pracy i nie wyrobie samemu, no chyba, ze zajmie sie tym kto inny do tego czasu. Pozdrawiam Farcik ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sernik Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Zmiany jak najbardziej na plus, do tego warto byłoby dodać nowe czapki i ogarnąć zabawy (jak dla mnie zbijak jest zbędny i tylko buguje mapy). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 Rowniez planowalem to skasowac, a wzamian dodac moze zabawe taka jak szukanie butelki ale to sie jeszcze zobaczy. Bedzie trzeba ponyslec nad zabawami dla CT bo biedne prowadzi, czesto tydzien mija szybko, a zavawy maja tylko dwie dla siebie wiec to nie fair. Albo jeszcze mozna zrobic tak by w niedziele byla zabawa dla CT (losowa) a w sobote dla TT (mozliwosc wyboru). Bedziemy myslec jeszcze nad tym ale poki co wrocic trzeba do tematu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Farcik ;) Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Zmiany są dla mnie w porządeczku, ale myślę co do tej linki, że powinien być inny plugin. Ponieważ ta linka moim zdaniem jest bez użyteczna. Wiem, że dużo masz na głowie, ale jeżeli będziesz potrzebował pomocy to spróbuje tobie pomóc, jak potrafię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 8, 2017 Author Report Share Posted September 8, 2017 Nie no linka zostanie. Jest przydatna dla CT oraz jest usluga, ktora mozna kupic w naszym sklepie wiec nie ma mowy o skasowaniu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts