Howly Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nick: $LoL$ Czas: 20:50 Powód: Brak ostrzeżenia od tego iż admina, także brak upomnięcia się gracza na zbyt głośny mikrofon. Nikomu nic nie przeszkadzało. Tylko jemu musiało. Dowody (ss/demo):http://prntscr.com/gid1xc .::FocuS::. and Mikrus443 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 (edited) bez sensu skarga... nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. A ty nie jesteś na serwerze od dziś żeby o tym nie wiedzieć, a wrzeszczysz do tego mikrofonu non stop. Brawo Panie za słusznego bana PS: Czasem to się i odechciewa siedzieć na serwerze przez takich rozwrzeszczanych ludzi jak ty Edited September 7, 2017 by Zimny Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Co racja to racja najpierw powinien do stać ostrzeżenie a gdy znów sie ta sytuacja powtórzyła wtedy dopiero ban... Howly 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 Jak ścisze mikrofon to i tak dalej będzie głośno a siedze od laptopa 2 metry... Po za tym pokaż mi w regulaminie punkt który mówi o głośnym mikro. Ta sytuacja była odmienna. Kłóciłem się z adminem nie z lolem ale z kamilem. Po kłotni nie oddzywaliśmy się minute i dostałem po minucie dopiero bana xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Toż wiadomo ze głośny mikrofon każdemu przeszkadza itd. Pewnie miales go za głośno żeby słyszec kogo kolewiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 @Mikrus443 Nikt sie nie skarżył przez mikrofon ani pisząc na czacie więc chyba było ok, a że miał za głośno cs'a lub rozmowy to nie moja wina xd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 29 minut temu, AntiVirus.! napisał: @Mikrus443 Nikt sie nie skarżył przez mikrofon ani pisząc na czacie więc chyba było ok, a że miał za głośno cs'a lub rozmowy to nie moja wina xd Wiesz ja nie mówię że twoja wina że masz taki głodny mikrofon. Ale jak sam wiesz że masz taki głośny mikrofon mów ciszej albo nie używaj go bo to naprawdę może denerwować Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 @Mikrus443 na serwie nikogo nie denerwował to chyba nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Teraz, AntiVirus.! napisał: @Mikrus443 na serwie nikogo nie denerwował to chyba nie Sam wiesz że to jest XXI wiek i z ludźmi nigdy nic nie wiadomo Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 2.1 Nie krzyczymy do mikrofonu. (ban 5min - 3h) 2.3 Nie rozmawiamy przez trzeszczący mikrofon. (ban 5min - 1h) Co do podpunktu 2.3 może mikro Ci nie trzeszczy strasznie, ale jak już się zaczniesz drzeć to chyba każdy na serwie wie co się dzieje. Co do podpunktu 2.1 Ty nawet jak normalnie mówisz to mam wrażenie jakbyś krzyczał, dlatego taki powód bana. Może mam trochę głośniej grę i przez to mam takie wrażenie(chociaż jak dla przykładu drze się kamilek to mi to nie przeszkadza), więc może niech się inni gracze serwera wypowiedzą czy mikrofon anti virusa jest irytujący. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 41 minut temu, Zimny napisał: nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. 39 minut temu, AntiVirus.! napisał: Po za tym pokaż mi w regulaminie punkt który mówi o głośnym mikro. Proszę bardzo: 2.1 Nie krzyczymy do mikrofonu. (ban 5min - 3h) 2.2 Nadmierne rozmowy przez mikrofon nie związane z grą przeszkadzające innym są zabronione. (ban 5min -1h) 2.3 Nie rozmawiamy przez trzeszczący mikrofon. (ban 5min - 1h) Skarga totalnie bez sensu, bo wiem jak działa Twój mikrofon i znam Twoje porywcze wrzaski do mikrofonu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts