Jump to content

Skarga na Lol

Howly
 Share

Recommended Posts

bez sensu skarga...

nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania. A ty nie jesteś na serwerze od dziś żeby o tym nie wiedzieć, a wrzeszczysz do tego mikrofonu non stop.

Brawo Panie LOL za słusznego bana

PS: Czasem to się i odechciewa siedzieć na serwerze przez takich rozwrzeszczanych ludzi jak ty

Edited by Zimny

Jak ścisze mikrofon to i tak dalej będzie głośno a siedze od laptopa 2 metry... Po za tym pokaż mi w regulaminie punkt który mówi o głośnym mikro. Ta sytuacja była odmienna. Kłóciłem się z adminem nie z lolem ale z kamilem. Po kłotni nie oddzywaliśmy się minute i dostałem po minucie dopiero bana xd

29 minut temu, AntiVirus.! napisał:

@Mikrus443 Nikt sie nie skarżył przez mikrofon ani pisząc na czacie więc chyba było ok, a że miał za głośno cs'a lub rozmowy to nie moja wina xd

Wiesz ja nie mówię że twoja wina że masz taki głodny mikrofon. Ale jak sam wiesz że masz taki głośny mikrofon mów ciszej albo nie używaj go bo to naprawdę może denerwować :D

2.1 Nie krzyczymy do mikrofonu. (ban 5min - 3h)

2.3 Nie rozmawiamy przez trzeszczący mikrofon. (ban 5min - 1h)

Co do podpunktu 2.3 może mikro Ci nie trzeszczy strasznie, ale jak już się zaczniesz drzeć to chyba każdy na serwie wie co się dzieje.

Co do podpunktu 2.1 Ty nawet jak normalnie mówisz to mam wrażenie jakbyś krzyczał, dlatego taki powód bana. Może mam trochę głośniej grę i przez to mam takie wrażenie(chociaż jak dla przykładu drze się kamilek to mi to nie przeszkadza), więc może niech się inni gracze serwera wypowiedzą czy mikrofon anti virusa jest irytujący.

41 minut temu, Zimny napisał:

nie znajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania.

39 minut temu, AntiVirus.! napisał:

Po za tym pokaż mi w regulaminie punkt który mówi o głośnym mikro. 

Proszę bardzo:

• 2.1 Nie krzyczymy do mikrofonu. (ban 5min - 3h)
  • 2.2 Nadmierne rozmowy przez mikrofon nie związane z grą przeszkadzające innym są zabronione. (ban 5min -1h)
  • 2.3 Nie rozmawiamy przez trzeszczący mikrofon. (ban 5min - 1h)

Skarga totalnie bez sensu, bo wiem jak działa Twój mikrofon i znam Twoje porywcze wrzaski do mikrofonu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.