demolka Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nick: eQ` demolka Wiek: 26 Steam ID: STEAM_0:1:62544457 Czas spędzony na serwerze (link do GT): https://www.gametracker.com/player/eQ` demolka/80.72.37.157:27015/ Doświadczenie z amxx: umiem posługiwać się amxmodmenu, znam komendy, nie umiem wgrywać pluginów. Dlaczego powinniśmy wybrać Ciebie?: Mam swoje lata, byłem sędzią na BL 4 lata temu, długo utrzymywałem się na serwerach w roli admin / moderator / headadmin/ oraz UBteam. Nie spieszy mi się tutaj z posadą admina więc każdą opinie przyjmuję na klatę:) (dużo gram w nocy) Zapoznałeś się z wymaganiami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE): TAK Pozdrawiam Matt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Nie spełniasz wymagań nie . Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów Aktywność na serwerze: minimum 40h i miesiąc stażu Link to comment Share on other sites More sharing options...
doNPatrizio. Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Tak jak kolega wyżej, nadrób zaległości i złóż podanie ponownie Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Jestem na NIE powody wypisane są wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Jestem na nie. Nie spełniasz wszystkich wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Pograj trochę, nie kojarzę Cię. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Wymagania są po to, by być pewnym że jest się gotowym na rolę admina na danym serwerze. Odrzucam przez brak ich spełnienia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts