lemr0 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Siema z tej strony Lemr0 jestem pewien że takiego czegoś jeszcze nie widzieliście. Zapraszam do oglądania i subskrypcji mojego kanału oraz do komentowania. Również prosiłbym o wyrażenie swojej opini czy coś trzeba zmienić czy jest wszystko wporządku. https://www.youtube.com/watch?v=2hdxkI8PP8k Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 przed wstawianiem linka, polecam, aby wstawić krótki opis. nie wchodzę w dark-linki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Titania Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Fajna perspektywa tworzenia filmiku i to podoba mi się najbardziej. Warte uwagi, bym nawet powiedziała. Minusem jest źle dopasowane audio. Zbyt ciche odbieranie głosu micro i zbyt głośna muzyka tła. Jeżeli założyłeś konto tylko w celu reklamowania kanału, to kiepski pomysł. W razie czego zawsze możesz u nas zostać i spróbować tworzyć filmiki związane z naszą siecią. Grono odbiorców na pewno będziesz miał bardzo szerokie, tym bardziej, że widać, że nie wychodzi Ci tworzenie tego wcale źle. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemr0 Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 Titania czekam na propozycje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts