Popular Post Titania Posted September 7, 2017 Popular Post Report Share Posted September 7, 2017 (edited) Design by @Futuba T : @Titania M: @@@@@@ T: Witaj nasz największy i najdzikszy przedstawicielu małpiego gaju! Jako iż małpy to Twój żywioł, opowiedz nam, skąd w ogóle pochodzisz? Czy masz rodzeństwo oraz, czy napalone koleżanki wołają Cię w jakiś szczególny sposób?M: A więc tak pochodzę z malutkiej wioski o nazwie Łapczyna Wola, mam 2 braci niestety starszych, a napalone koleżanki mówią na mnie Bunia, gdyż mam takie pseudo. T: Sama nazwa "Łapczyna" kojarzy mi się z dzikim łapaniem za niecenzuralne miejsca ludzkie. Powiedz nam, z czego słynie więc to namiętne miejsce na ziemi?M: Tak dokładnie dobrze Ci się kojarzy. Jest to piękna malownicza wieś licząca około 140 mieszkańców, z czego w moim wieku są tylko 2 małpiatki... T: Na samą myśl, że możesz podskakiwać tylko do dwóch niewiast, zaczynam rozumieć Twoją żywiołową i smutną dolę. Gdzie wobec tego uczęszczasz do szkoły? Może o tym miejscu możesz powiedzieć, że jest Twoim drugim siedliskiem?M: Uczęszczam do szkoły ZDZ Włoszczowa na kierunek Technik Budownictwa ze względu, że to taki, a nie inny kierunek również nie ma tam zbyt wielu niewiast choć jak mogliście się dowiedzieć w moim pożegnaniu znalazłem moja ukochana małpkę :3 T: Patrząc na Twój wizerunek wesołej małpki, aż serduszko mi się ucieszyło, że i taki wariat jak Ty znalazł swoją połóweczkę. Opowiedz nam o niej i o tym, jak ją poznałeś?M: Agnieszka, bo tak właśnie ma na imie jest piękna małpka nie wysoka, ale wciąż ładna mimo że jest blondynka wcale nie jest głupia, jak to piszą internety. Poznaliśmy się na imprezie, wypatrzyłem ja w tłumie od razu mi się spodobała, wiec nie myśląc długo pobiegłem do baru i zamówiłem jedna 50 na odwage, po czym podszedłem do niej i spytałem czy możemy zatańczyć. Po imprezie zaprosiłem ją na fb i zaczęliśmy się spotykać... Koniec xd. T: Stereotypy często są omylne, no ale ludzie też są różni. Czyżbyś lubił imprezować?M: Uwielbiam T: Co jeszcze oprócz imprez sprawia Ci radość lub co sprawia, że jesteś szczęśliwy?M: Kocham grac w piłkę nożna oraz siatkówkę. T: Czy wiązałeś kiedyś z tymi sportami jakąś dalsza przyszłość lub należysz do konkretnego klubu?M: Kiedyś grałem w Zapale Krzetow, po czym przeniosłem się do GKS Kluczewsko gdzie doznałem kontuzji i musiałem zawiesić korki na kołku. Teraz myślę o powrocie do pierwszego klubu. T: Jaki był Twój pierwszy klub? Czy jesteś z siebie dumny?M: Nie, moim pierwszym klubem był StanBud Łapczyna Wola Raczej nie jestem z siebie dumny :D. T: Czy posiadasz jeszcze może jakieś ukryte talenty? Słyszałam, że posiadasz szeroki wachlarz i zakres nie tylko sztuczek akrobatycznych. Czy jest w tych pomówieniach, chociaż ziarno prawdy?M: Tak sztuczki akrobatyczne to moja specjalność. Dzięki tym umiejętnością potrafię wymknąć się z lekcji niezauważonym. T: Jednak to nie były zwykłe pomówienia! Powiedz nam zatem Bunia, jakim imieniem zwracają się do Ciebie na co dzień Twoi przywódcy szkolni, jakimi są nauczyciele?M: Na imie mam Sebastian tak zwany typowy Seba, ale nauczyciele i tak mówią do mnie Bunia tylko moja mama mówi do mnie Sebastian. T: Dobrze Sebastianie! Skoro znamy już Twoje imię, przenieśmy się teraz do świata fantazji. Powiedz nam, jakie masz marzenia oraz co do tej pory osiągnąłeś?M: Moim marzeniem jest wyjazd do Hiszpanii, ale to już niedługo się spełni, do tej pory jeszcze nic nie osiągnąłem. T: Czy masz oprócz tego jakieś inne plany na przyszłość? Czy raczej żyjesz teraźniejszością i nie przejmujesz się tym, co będzie?M: Co ma być to będzie mi to lotto chce cieszyć się życiem i nic więcej. T: Widać, że mam odczynienia z człowiekiem pełnym optymizmu! Jakie cechy charakteru mogą Cię jeszcze wyróżnić?M: Jestem skromnym chłopaczyną ciężko o sobie mówić. T: A co mógłbyś powiedzieć o ludziach, którzy otaczają Cię na co dzień? Jakie cechy cenisz, a którymi gardzisz?M: Otaczam się ludźmi którzy pomogą mi zawsze, kiedy tego potrzebuje i wzajemnie, ziomeczkami z którymi zawsze mogę porozmawiać na każdy temat... nienawidzę ludzi fałszywych, którzy najpierw wydaja się w porządku, a później obrobią Ci du**ę przy pierwszej lepszej okazji. T: Widać, że również w porządku z Ciebie ziomeczek. Co lubisz robić w wolnym czasie?M: W wolnym czasie gram w cs'a albo idę z kumplami na browarka. T: Jak oceniasz swoje umiejętności gry w cs'ka? Jaki jest Twój ulubiony serwer?M: Myślę ze w skali od 1 do 10 śmiało mogę dać sobie 6.5 moim ulubionym serwerkiem jest Only DD2 #1. T: To my oczywiście widzimy się na serwerze! Za czyją sprawą trafiłeś na naszą sieć? A może znalazłeś się tutaj całkiem przypadkiem? M: Na siec trafiłem przypadkiem po czym poznałem @Patryq., byłego moda forum i jestem T: Cieszę się również Twoją obecnością w naszych progach. Jak oceniasz tutejszą atmosferę i ludzi, z którymi grywasz codziennie?M: Nie bylem nigdy na lepszej sieci jak ta uwielbiam tą siec, jak i ludzi którzy na niej przesiadują. T: Miejmy nadzieję, że zostaniesz z nami jak najdłużej Skąd pomysł na nick małpko? Czy znaczy on coś szczególnego, czy są to tylko zwykłe małpki, które odzwierciedlają poniekąd Twój charakterek?M: Nick powstał zupełnie przez przypadek jak grałem na swoim starym komputerku wylałem herbatę na klawiaturę i zaczęły się wciskać @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ i tak zostało. T: Czasem jednak przypadki są najlepszym, co nas spotyka. Powiedz nam czy Twój staż cs'a jest długi, czy raczej od niedawna odkryłeś tę pasjonującą grę?M: W cs'a gram już jakieś 6/7 lat z przerwami był okres że przerzuciłem się na CS:GO, ale komp nie dawał rady i wróciłem do 1.6 T: Już tak jest, że technika często zawodzi. Czy są na naszej sieci ludzie, których znasz osobiście lub spotkałeś się twarzą w twarz na jakiegoś małego browara?M: Niestety nie ale myślę, że jak już zdam prawko to wpadnę to naszego Szefa @Krystek na jakiegoś browarka. Mam do niego niedaleko, wiec prędzej czy później go odwiedzę. Szykuj stodole Częstochowianinie. T: Zamiary dobre, oby się jednak spełniły. Jak już mowa o części motoryzacyjnej, powiedz nam czy masz już swój wymarzony samochód?M: Wymarzonego nie mam ważne, żebym go nie musiał pchać. T: Wśród ludzi panuje stereotyp, że gracz counter strik`a i nie tylko to mały, gruby, pryszczaty dzieciak. Co myślisz na ten temat?M: Sam gram w cs i wcale nie jestem małym pryszczatym grubym dzieciakiem. Chodź pewnie się tacy znajdą, nie obrażając oczywiście nikogo. T: Skoro już jesteśmy przy sprawach wagowych ile ważysz droga małpko?:D M: Otoz nie jestem najciezszym gorylem waze zaledwie 69 kg T: Miejmy nadzieję, że Twoja waga jest równie przypadkowa, jak moje nieczyste myśli względem tej liczby. Czy oglądasz jakieś seriale? Jeśli tak, jaki jest Twój ulubiony? M: Tak ogladam moim ulubionym serialem jest M jak milosc T: Takiej odpowiedzi się nie spodziewałam Jaki jest Twój ulubiony gatunek muzyczny? M: Rap. Choć nie mówię, że nie słucham innej muzyki. T: Czy jest wśód wielu utworów tego gatunku jakiś uluboony, który podnosi Cię na duchu w trudnych chwilach? M: Tak. KęKę - Nic już nie muszę. T: Dlaczego akurat ta? M: Uwielbiam ja słuchać jak się zjaram. Nie wiem czemu.T: Wśród wielu nieposkromionych pytań zabrakło mi jeszcze jednego. Ile liczysz wiosen Sebastianie?M: Otóż mam 18 lat. T: Czy chciałbyś podzielić się z nami jeszcze jakimś miłym wspomnieniem z dzieciństwa?M: Nic ciekawego nie zapadło mi w pamięci. T: Pamięć niektórych bywa zawodna. Na koniec zadam Ci parę pytań, które będą dotyczyć Twojej opinii. Co sądzisz o złodziejach?M: Nic o nich nie sadze ludzie bez zasad... T: Co myślisz na temat ludzi bezdomnych?M: Najpierw musiałbym wiedzieć, z jakiego powodu są bezdomni, ale i tak zawsze mi się szkoda ich robi. T: Jakie jest Twoje zdanie na temat ludzi uzależnionych od narkotyków?M: Ludzie szukający wrażeń. T: Dodatkowo chciałabym wiedzieć, jak rozważasz temat samobójców? M: Osoby, które ociekają od problemów w możliwie najprostszy sposób, jakim jest odebranie sobie życia... w skrócie TCHÓRZE. T: Myślałeś kiedyś, że i Ty przypadkiem możesz zostać kiedyś jedną z tych osób? M: Nigdy o tym nie myślałem i nie zamierzam... wole stawiać czoło problemowi z którymi się borykam. T: Każdy ma inne podejście. Dobrze Sebastianie! Czy na koniec chciałbyś dorzucić coś od siebie lub pozdrowić swoich fanów z małpiego gaju? M: Pozdrawiam wszystkie zwierzaki forum w tym królika oraz Ciebie Monia za poświęcony mi czas Piona T: Dziękuję za pozdrowienia, cierpliwość i oddanie swojego cennego czasu. Edited August 26, 2018 by Titania Ophis , futuba , Primo and 10 others 4 1 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 cieszy oczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Az dałem plusika za wywiadzik z nalepszym graczem dd2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 To niezly najlepszy gracz Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Niezły wywiadzik daje plusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Super wywiad, plus dla Ciebie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Super wywiad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Jak wywiad Titani, to wiadomo już, że będzie na najwyższym poziomie Ładnie poprowadzony, z humorem oraz pozytywnym podejściem. Dużo można się z niego dowiedzieć o naszej "małpce" Titania and @@@@@ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Łap plusika Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted September 10, 2017 Report Share Posted September 10, 2017 Spoko wywiad, plusik dla Ciebie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CytrynQa. Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Długi i wyczerpujący wywiad. Chociaż jak się tak człowiek zaczyta, to chciałby więcej Link to comment Share on other sites More sharing options...
aluFART Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Pani, jako redaktor powinna wiedzieć że redaktor nie powinna posługiwać się sloganem, nowomową partyjną bo to wstyd. Liczyłem na coś lepszego. Zawsze liczę. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts