LTNNNNNN Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 1. Imię: Mateusz 2. Nick z gry: nowaK. 3. Wiek: 15 4. Czy byłeś adminem na innych serwerach: w cs go nie ale w cs 1.6 tak. 5. SteamID: http://steamcommunity.com/id/n0wAK-47 6. Link do twojego profilu na GT z danego serwera: https://www.gametracker.com/account/manage/ || https://www.gametracker.com/profiles/ 7. Znajomość SM x/10: 7 8. Zapoznałeś się z regulaminem serwera (TAK/NIE): TAK 9. Dlaczego chcesz dostać admina: Chciałbym zostać adminem, ponieważ chciałbym, żeby ten serwer funkcjonował jak najlepiej, jak tylko to możliwe, Myślę że się nadaję. Bycie adminem to nie tylko banowanie, lecz także pomaganie tym, którzy czegoś nie rozumieją. Często mogę siedzieć na serwerze do późna żeby kontrolować jaka jest sytuacja :). Praktycznie cały w czas spędzony w grze przeznaczam na granie na serwerze ''1 shot 2 kill ONLY MIRAGE''. Zauważyłem że rzadko admini bywają na serwie a często jest ktoś kto nad używa mikrofonu lub łamie inne zasady serwera. Bardzo mi się tam podoba :). Często zdarza się sytuacja kiedy gram na serwerze i ludzie trollują, afkują robi sie chaos a nikt nie moze temu zapobiec oprócz admina którego niestety nie ma. Jeszcze kiedy indziej zdarza sie sytuacja gdy wbija cheater z trigerem lub 8 latek który śpiewa piosenki, wyzywa i obraża wszystkich a administratora tak jak wczesniej wspomniałem nie ma. Psują całą rozgrywke a ja moge tylko to znosić, ponieważ żadne upomnienia na nich nie działają lecz ich jeszcze bardziej motywują do całkowitego niszczenia zabawy z gry :/.... Pozdrawiam n0waK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ophis Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Słuchaj, widzę, że trochę koloryzujesz te twoje "adminów nie ma" mija się z celem. Zawsze jest co najmniej 2-3 adminów na serwerze. Przykład: Ja, Dobry, A$tor. Wchodzimy codziennie ale mamy też własne życie? Co do podania Jestem na NIE. -czasami nadużywasz mikrofonu -czasem również cię ponosi. Jak dla mnie nie twój czas. Ada and RECHU 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RECHU Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Mam co do Ciebie mieszane uczucia -Prowokujesz ciągłym pisaniem "ez , łatwo" -nie słyszałem twojego głosu przez mikrofon +Często jesteś na serwerze Jestem na Nie , daj się poznać graczą Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTNNNNNN Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 (edited) 1.nigdy nie nadużywam mikrofonu 2.czasami mnie ponosi to prawda ale rzadko 3. rozumiem ze macie własne życie tym bardziej że teraz zaczęła się szkoła i jest trudniej ale dajmy taką sytuacje jak np mówisz że jest was VOLT RECHU ASTOR I DOBRY czyli 4 a teraz gram na serwerze i wbilem o okolo 15:00 i był tylko VOLT ale za 10 min poszedl i nie ma nikogo od dłuższego czasu 4. Nikogo nie prowokuje ciągłym pisaniem ''ez łatwo''.... -_- !! takie coś napisałem raz wtedy kiedy wygrałem z adminem ktory to napisal do mnie po zabiciu mnie i 3 moich kolegow z drużyny i w ostatniej rundzie meczowej po tej akcji napisał coś w stylu ''EZZ'' więc mu sie tym samym odpłaciłem. Myśle że jestem lubiany na serwie i nikomu nie wadze Edited September 7, 2017 by LTNNNNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
DobrY Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 (edited) jestem na nie - twój głos .... - i naprawdę z tym ez przesadzasz + sm I tak btw na serwerze jestem po 18 ponad 2h a wczesniej mam szkołę i treningi , ale tez są inni którzy też mają pracę,szkołę ale gdy się kończy szq to siedzimy na serwerze ,ale nikt tez nie będzie sieidział na serwerze do 4 czy 5 jak na wakacje jest już szkoła tyle w temacie . Edited September 7, 2017 by DobrY Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTNNNNNN Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 (edited) 1. NIE PISZE ''EZ''' moze mnie z kims pomyliliscie sie.. ale nie pisze tak.. -_- !! nie mowie ze to zle ze nikt nie bedzie siedzial po 4-5h bo tez uwazam ze to jest przesaada mam na mysli to że poprostu mógłbym wspomóc was w godzinach których nie dajecie rade lub was nie ma Edited September 7, 2017 by LTNNNNNN Link to comment Share on other sites More sharing options...
janeke46 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Stanowcze NIE. Zacznijmy od tego, że nie powinieneś odpowiadać na komentarze w tym poście. Wątpię tak szczerze że masz 15 lat, ale mniejsza z tym. Chłopie, wiesz w ogóle co to SteamID??? -Nadużywasz mikrofonu -Koloryzujesz swoje podanie -Zawsze są admini, a szczególnie kiedy ty jesteś. -Prowokujesz graczy Mam z tobą doświadczenia, a to tylko dodatkowy - na własne życzenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LTNNNNNN Posted September 7, 2017 Author Report Share Posted September 7, 2017 tego nie wiedziedzialem ze nie mozna dodawac komentarzy ale skoro juz pisze to nie naduzywam mikrofonu bo drogi kolego skoro jestes adminem i volt tez i napisaliscie ze naduzywam mikra to czemu mi nie daliscie bana?? nawet nie ostrzegliscie mnie. Zawsze są admini ? chcesz to bym ci porobil pare screenow przez ten tydzien ile razy NIE MA adminow i nie klam mi tutaj... nie koloryzuje swojego podania i czym niby prowokuje graczy? :'D :'D tym że pisze ''ez'' moze xd :'D nawet mnie nie znasz a oceniasz... piszesz to samo co inni admini bo nie wiesz co sam wymyśleć ... szkoda że piszecie akcje w ktorych zle sie zachowałem ale kiedy pomagałem to nie napiszesz bo najlepiej mnie zgnoić co?....... -_- -_- Link to comment Share on other sites More sharing options...
janeke46 Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Właśnie takim zachowaniem udowadniasz że się nie nadajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Wypowiedzi w podaniu, niestety negatywne zachowanie. Odrzucam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 9, 2017 Report Share Posted September 9, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts