Matej Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 xtreme po 1 Nie nadaje się na admina nadużywanie władz PO2 Nie widzi co się dzieje na serwerze PO3 Kultura osobista jak maja się ludzie dostosować jak sam admin przegina Jednym słowem jeszcze powinieneś pograć 2 miesiące jako gracz i poobserwować adminów jak się zachowują bo do aminowania tobie to jeszcze brakuje w sumie nawet wymogów nie spełniasz podstawowych czyli tyle w temacie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 1 nie wiem nawet kim ty jestes? 2 nie jestem w stanie wszystkiego zobaczyc 3 co do kultury to nie wiem o co Ci chodzi poniewaz wcale dzis prawie mikro nie uzywałem Moze kilkoma słowami Ci konkretnie odpowiem to czy sie najawałem czy nie zdecydował Roni nie widze Cie wcale na serwerze wiec nie rozumiem o co Ci chodzi ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Bo za mało grasz na tym serwie gdybyś czytał forum to byś wiedział kim jestem I to kolejna rzecz ze się nie nadajesz Edited September 6, 2017 by Matej n3XuZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Mam prawie 100 h przegrane . Moze inaczej powiedz mi czy uwazasz ze dostałeś ode mnie bana nie słusznie ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 To co to jest 100h ban jest swoja droga a po pierwsze to się upomina anie banami wali na lewo i prawo czyli nadużywanie jak ja tu byłem adminem to ty się uczyłeś grac wiec wiem co widzę i co pisze Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Byłeś upomniany tylko najwidoczniej nie widziałeś . To że byłeś kiedyś adminem o niczym nie świadczy. Nie mam zamiaru tracić czasu na tą bezsensowną skargę . Dzieki za wyrażenie opini Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matej Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 Tak byłem upomniany Banem .szkoda czasu to ludzie marnują na ciebie a na opinie to trzeba sobie zasłużyć i nie jedna osoba przyzna mi racje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ejdrien. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jakieś dowody? Cokolwiek? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Nie wiem czy mam Wam obu spuścić łomot? Żaden nie dał dowodów na swoje słowa, na dodatek robicie bezsensowny spam. Temat zamykam, macie wąty, to sobie na pw wyjaśniać, albo konkretnie z dowodami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts