Hanni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Proponuje, by na ekranie powitalnym, zaraz po zalogowaniu na serwer było wyświetlone zdjęcie obszaru należącego do respu terrorystów, wraz z krótkim opisem czasu jaki można na nim spędzić. Myślę, że szczególnie nowi gracze zwrócą na to uwagę i się będą pilnować. Matt. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PedalWBluzieStoPro Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Moim zdaniem głupie, oni doskonale wiedzą gdzie jest resp, tylko na nim specjalnie siedzą, banować po 5min za resp i wystarczy. Do tego mają na środku ekranu napisane bykiem " 5 sekund do opuszczenia respawnu " czy coś takiego @@ do wszystkich XD Właśnie starzy kampią, tym bardziej wiedzą, po prostu kretyni banów nie dostaja i potem jest efekt, ja na adm kiedys banowałem scierwo a nie kickałem, i z respa w 5 sekund każdy wylatywał, ale jak kto chce xd Edited September 6, 2017 by ENVYUS kennyS DyLu and `NN. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Dla mnie bardzo dobry pomysł . Nawet starzy gracze kampia na respie do 1:00.. Hanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jestem na tak ponieważ nie wszyscy wchodzą na forum a mapka jest tylko na forum może mniej by siedzieli na tym respie. Hanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MemesiO Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Także jestem jak najbardziej za pomysłem. Nikt nie przeoczy, do tego dodałbym opcje /resp. Hanni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DyLu Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Tez jestem na TAK,bardzo dobry pomysł Łap + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karolina . Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Ci co mają kampić to i tak będą . Pomysł niczego sobie zawsze można spróbować . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 Ja także uważam, że taki pomysł nic nie wniesie. Niekiedy ludzi upominasz na czacie czy na say @@ aby opuścili respa a oni mimo wszystko i tak tam siedzą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
demolka Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 dokładnie to się nie sprawdzi, według mnie dobra rzeczą jest np : kampometr, kiedy gracz kampi zaczyna go automatycznie slapować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 40 minut temu, demolka napisał: dokładnie to się nie sprawdzi, według mnie dobra rzeczą jest np : kampometr, kiedy gracz kampi zaczyna go automatycznie slapować. Też bez sensu, bo gracz może sobie kampić w innym miejscu mapy wyczekując czy też broniąc paki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pysiek :v Posted September 11, 2017 Report Share Posted September 11, 2017 A od czego jest admin na serwerze? Chyba po to,by upominać,ile na respie tt siedzi,a jeżeli to nic nie daje,to kick/ban i z czasem się nauczy dana osoba. Karolina . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hanni Posted September 11, 2017 Author Report Share Posted September 11, 2017 Chodziło mi głównie o to, że niektórzy gracze nie do końca wiedzą, który obszar należy jeszcze do respa. Problem samego kampienia jest i na pewno będzie w większym czy mniejszym stopniu. Admini starają się jak mogą upominać czy też banować graczy. Lecz trzeba też zachować jakąś granicę przyzwoitości, bo jeżeli będziemy banować za każde przejście tylko przez resp, bądź ktoś napisze na u@, że ten akurat gracz kampił przed chwilą na respie, to przez moją osobę nie będzie ukarany ponieważ muszę to widzieć, mieć dowód tego. Nie można przesadzać, admini też wszystkiego nie wyłapią tak już jest. A to zdjęcie ma pokazać graczom, że zwracamy na to szczególną uwagę i być może wpoją sobie to do główek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Uważam, że nie wniesie to oczekiwanego rezultatu, a tylko pokaże że nie ufamy graczom. Nie skupiałbym całej uwagi ku respowi, jakoby był to cel główny gry. Wykonujemy dobra pracę i nie przejmujmy się opiniami innych, którzy często tak naprawdę mało wiedzą o sytuacji i muszą po prostu na coś przenieść swoją porażkę. Błędne jest myślenie według mnie, że to gra ma się dostosować do nas. Dziękuję. Laila<3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 13, 2017 Report Share Posted September 13, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dawidzioool Posted October 28, 2017 Report Share Posted October 28, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts