.::FocuS::. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Nick: .::FocuS::. Imię: Mateusz Wiek: 18lat Znajomość AMX (1-10): 8 Sprawny i działający mikrofon: Tak Link do swojego GameTracker'a: Stare Gt: https://www.gametracker.com/player/Lol3K/91.224.117.247:27015/ Nowe:https://www.gametracker.com/player/.%3A%3AFocuS%3A%3A./91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Jestem miłym,kulturalnym graczem Szanującym innych graczy. Mam spory staż na tej serwerowni, byłem tutaj wielokrotnie adminem i "Chyba" nie było ze mną większych problemów oczywiście oprócz jednej przykrej sprawie o której większość was wie. Czasami staram się pomóc jakoś finansowo sieć i trochę grosza już na nią wydałem od momentu odkąd po raz pierwszy na niej zagrałem. Stali gracze serwera znają mnie nawet dobrze, a nawet Ci nowi kojarzą mnie Zawsze przyda wam się dodatkowe ręce do pomocy w pilnowaniu porządku na serwerze. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:2696920 Staż w Counter-Strike 1.6: 5lat z przerwami Czy posiadałeś już admina?: Tak wielokrotnie W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Zaprosił mnie Kolega Edited September 6, 2017 by .::FocuS::. Poprawka :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) + był adminem +gt - myśli, że 1s1k to sieć serwerów, a 1s2k to serwerownia, więc na tak, ale tak w 66% procentach. Edited September 6, 2017 by LoL2014 .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Wydaję mi się że za szybko. Z tego co widzę po GT grasz aktywnie dopiero od czterech dni i masz rozegrane 14 godzin( Więc potrzeba jeszcze 16 godzin abyś spełnił wymagania) Mówiąc szczerze nie bardzo Cię kojarzę z serwera ale to można szybko wytłumaczyć ( Bo obecnie gram tylko nocami) Obecnie nie jestem przekonany do twojego podania i zmuszony jestem do tego aby dać głos na nie. Jeżeli tylko wbijesz 30h na nowym nicku zmienię zdanie. .::FocuS::. and Kamilek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Howly Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 @Puchaty Nie grasz na serwerze nie udzielaj sie... Wielkie tak z mojej strony - co prawda gt słabe ale był porządnym adminem +ogar +były admin + steam +wiek +amx .::FocuS::. and Puchaty 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Katelyn Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Tak + steam + nie sprawia problemów na serwerze + ogarnięty i miły + posiadanie już admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shelhabiron Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Na tak +posiadał admina +co wejdę to on gra +steam +gt .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edis Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Jestem na TAK. +wiek +steam +miał już admina +ogarnięty jako admin Edited September 6, 2017 by edis .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Godzinę temu, AntiVirus.! napisał: @Puchaty Nie grasz na serwerze nie udzielaj sie... Wielkie tak z mojej strony - co prawda gt słabe ale był porządnym adminem +ogar +były admin + steam +wiek +amx A ty mu du*y nie liż. Jestem na Tak +Wiek +Był adminem -Przerwa +Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 To, że dostałeś UB nie oznacza, że zostaniesz adminem. Kamilek and .::FocuS::. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts