skayper Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Nick:skayper Wiek:19 Link do GT:nie posiadam Steam/Non Steam: no Steam Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: dużo się interesuje dobre przez kilka miesięcy grałem i wiem o co chodzi Staż na serwerze: miesiąc (teraz właśnie za czołem intensywnie grac ) Znajomość AMXX (1-10):7 Mikrofon Tak/Nie:tak posiadam Dlaczego Ty:jestem dość częstym graczem na zm jestem osoba znającą regulamin i go akceptuje , chciałbym zostać adminem dlatego żeby dopilnować porządku na serwerze. Kontakt:https://1shot2kill.pl/profil/6205-skayper/ gg63638574 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts