Emerytowany Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 (edited) Nick:Elooo Wiek:18 Mutacja:tak Mikro:nie,ale od czasu do czasu coś powiem(nie zawsze mogę) Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Elooo/94.75.91.121:27015/ Znajomość amxx (0-10):3-4 Steam / Nonsteam: NS Dlaczego Ty? Gram na serwerze już długi czas. Adminem nigdy nie byłem ale zawsze chciałem zobaczyć jak to jest. Teraz właśnie chcę spróbować swoich sił. W celu poduczenia zawsze mogę się kogoś dopytać co i jak. Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera? tak Edited September 5, 2017 by Elooo Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary peRM? :3! Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jestem na tak - sam chciałem abyś złożył podanie - wiek - często gra - ogarnięty - bez problemów co do amx zawsze możesz pisać do innych adminów aby pomogli to szybko załapiesz Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Na Tak. +Kultura +gt +Ogarniety Jeżeli będzie potrzebna pomoc to jestem do dyspozycji. Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jestem na tak +wiek +gt +ogarnia +spoko morda Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Ile można czekać na podanie od Ciebie bocie xD. Amxa ekipa pomoże Ci ogarnąć. Przyjęty. Po uprawnienia w odpowiedni dział na forum, po flagi admina do mnie. Emerytowany 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts