animevestra Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 zasady sa bardzo prostę. dajemy swoje zdjęcie z takowym projektem. sam desing t-shirtu może być wykonany w PS'ie, na stronach internetowych specjalnie do tego stworzonych (megakoszulki.pl przykładem) czy w paincie. co tutaj więcej tłumaczyć no ma to być T-Shirt lub Bluza z kapturem. zwycięzca takiego konkursu dostał by od administracji forum takową (druk nie jest drogi, stać Was), a przecież można by nawet sprzedawać taką odzież w ramach donate'ów ew. takową dostali by bardzo zasłużone osoby dla forum. pomysłów co zrobić z taką jest w ch*j a według mnie taki niewerbalny kontakt z użytkownikami jest majstersztykiem. Ja tutaj daje swoją propozycję, co z tym zrobicie to już nie moja sprawa. pzdr Shelhabiron 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 To jest serwerownia cs i cs go kilka osob by moze taka koszulke kupila moim zdaniem bez sensu Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 kilka= 3/10 3/10x50/100PLN=od 150 do 1000PLN odliczając koszty produkcji to na takim czymś da się zarobić. a skąd wiesz ile ludzi kupi takową odzież? Nostradamus? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 15 minutes ago, animevestra said: Nostradamus? Dupadus. Może niech zrobią specjalne koszulki dla "modelek" na SU i tam też będzie się reklamowało forum. Z tego co wiem, to administracja tego nie zrobi, bo dbają o prywatność swoją i prywatność użyszkodników użytkowników forum. Zamiast tak pisać, to wpierw napisz o tym do kogoś z administracji, a nie walisz tematy i konkursy bez wiedzy o czymś. Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 (edited) może przed napisaniem tematu muszę zaczerpnąć obszernej wiedzy na temat każdego użytkownika forum, administratora, moderatora, redaktora, wyjadacza i jeszcze ludzi, którzy zajmują się hostingiem strony, żeby przypadku ich regulaminu nie naruszyć i zapytać ich o pozwolenie na piśmie... skoro to są propozycje, to wiedza tutaj nie jest mi do niczego potrzebna. Edited September 5, 2017 by animevestra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted September 5, 2017 Technician Report Share Posted September 5, 2017 2 godziny temu, animevestra napisał: ew. takową dostali by bardzo zasłużone osoby dla forum To chyba z torbami pójdziemy i zamkniemy sieć ze względu na brak funduszy XDD Karam Boty 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
★exent Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Na ch*j komuś taka koszulka? Ja bym się bał w niej wyjść, jakiś koks by pomyslał, że mam go na hita, by mi za*****ł to ja bym był 1shot1kill ;_; Off-1s2k.pl 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XplayN Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jak dla mnie to nie ma sensu poza tym każdy sobie może zamówić koszulkę z własnym nadrukiem jakby chciał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeS? Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Dołanczam się do kolegi wyzej Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dziekizawspolnelata Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jak organizujesz konkurs to sponsorujesz nagrody a nie przenosisz ten obowiazek na administracje, zapewne nawet tego z nikim nie konsultując. "Stac was" juz widze jak ktos wyklada hajs ze swojej kieszeni bo ktos tak chce Jeazzus and bcy?! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ejdrien. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) No słuchaj, jak zrobisz taką koszulkę i ją zamówisz i wygram konkurs to jestem za XD A tak serio, to tak jak Pani wyżej, ktoś kto organizuje jakikolwiek konkurs, wykłada na to pieniążki A dodam również, że zrobienie takiej koszulki wynosi mininum 50-60 złotych, więc odpowiedz sobie czy chcesz to finansować. Edited September 6, 2017 by Ejdrien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Conte Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jak chcesz taką koszulkę mieć to nie ma problemu. Mogę zaprojektować taką koszulkę, specjalnie dla Ciebie, ale sponsorować Ci jej nie będę Myślę że nikt inny także, a jeśli już to pojedyncze osoby więc kupować na większa skalę się nie opłaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 (edited) Jak chcesz sprzedac koszulke np za 50 zl + 20 zl kurier to dostaniesz z 15 zl Jeden youtuber mowil na stream za 5 plecakow po 70 zl dostal 50 zl Edited September 6, 2017 by bcy?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 ja dałem tylko propozycje, nikomu nie mówiłem o sponsoringu z mojej strony. zamknij ktoś temat, bo się nie przyjeło a&z Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts