Jump to content

Recommended Posts

zasady sa bardzo prostę. dajemy swoje zdjęcie z takowym projektem. sam desing t-shirtu może być wykonany w PS'ie, na stronach internetowych specjalnie do tego stworzonych (megakoszulki.pl przykładem) czy w paincie.

co tutaj więcej tłumaczyć no ma to być T-Shirt lub Bluza z kapturem. zwycięzca takiego konkursu dostał by od administracji forum takową (druk nie jest drogi, stać Was), a przecież można by nawet sprzedawać taką odzież w ramach donate'ów ew. takową dostali by bardzo zasłużone osoby dla forum. pomysłów co zrobić z taką jest w ch*j a według mnie taki niewerbalny kontakt z użytkownikami jest majstersztykiem. 

Ja tutaj daje swoją propozycję, co z tym zrobicie to już nie moja sprawa.

pzdr

15 minutes ago, animevestra said:

Nostradamus?

Dupadus.

Może niech zrobią specjalne koszulki dla "modelek" na SU i tam też będzie się reklamowało forum. Z tego co wiem, to administracja tego nie zrobi, bo dbają o prywatność swoją i prywatność użyszkodników użytkowników forum. Zamiast tak pisać, to wpierw napisz o tym do kogoś z administracji, a nie walisz tematy i konkursy bez wiedzy o czymś.

może przed napisaniem tematu muszę zaczerpnąć obszernej wiedzy na temat każdego użytkownika forum, administratora, moderatora, redaktora, wyjadacza i jeszcze ludzi, którzy zajmują się hostingiem strony, żeby przypadku ich regulaminu nie naruszyć i zapytać ich o pozwolenie na piśmie...

skoro to są propozycje, to wiedza tutaj nie jest mi do niczego potrzebna.

Edited by animevestra

Guest Ejdrien.

No słuchaj, jak zrobisz taką koszulkę i ją zamówisz i wygram konkurs to jestem za XD

A tak serio, to tak jak Pani wyżej, ktoś kto organizuje jakikolwiek konkurs, wykłada na to pieniążki :)

A dodam również, że zrobienie takiej koszulki wynosi mininum 50-60 złotych, więc odpowiedz sobie czy chcesz to finansować.

Edited by Ejdrien.

Jak chcesz taką koszulkę mieć to nie ma problemu. Mogę zaprojektować taką koszulkę, specjalnie dla Ciebie, ale sponsorować Ci jej nie będę :D 

Myślę że nikt inny także, a jeśli już to pojedyncze osoby więc kupować na większa skalę się nie opłaca ;) 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.