animevestra Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 witam. mianowicie nudziło mi się i postanowiłem opróżnić niepotrzebne resztki z konta, więc co mógłbym innego zrobić jak oddać pieniądze na szczytny cel. sprawa błacha, ale po prostu muszę to napisać, bo skoro za coś płacę, to chciałbym, aby to było uwzględniane. problem jest taki: wysłałem SMS'a, aby wesprzeć serwer o 0.50PLN(sic!), oczywiście wszystko przebiegło zgodnie z planem, ale na moim profilu nie wylądował booster do liczniki, nadal wskazuje 0.00zł. myślę, że problem warty uwagi, bo jak będę miał wrzucić jakiegoś porządniejszego donate'a to co znowu zero dla mnie (ironia approved)? pzdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Technician aXenDev Posted September 5, 2017 Technician Report Share Posted September 5, 2017 1 minutę temu, animevestra napisał: wysłałem SMS'a, aby wesprzeć serwer o 0.50PLN(sic!), oczywiście wszystko przebiegło zgodnie z planem, ale na moim profilu nie wylądował booster do liczniki, nadal wskazuje 0.00zł. SMSy są weryfikowane indywidualnie przez administrację i nie są nigdy dawane automatycznie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
animevestra Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 warto było, by to uwzględnić, przy informacji z treścią sms'a. po co nie potrzebne nieporozumienia ;v? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts