n3XuZ Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Twój nick z gry:n3XuZ Twoje imię:Damian K Wiek:16 Czy posiadasz STEAM (jak posiadasz link do steamcommunity):www.steamcommunity.com/id/polandstrikes i jeszcze drugi na którym wczoraj grałem ale podam potem Link do Game Tracker:https://www.gametracker.com/player/n3XuZ/80.72.42.126:27015/ dzis po szkole jeszcze 2 godziny wbije Staż w Counter-Strike 1.6:7 lat około Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):5-6 być może nawet 7 zależy co zmieniać w konsoli ;) Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak?:odkad gram w CS 1.6 Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Admin JB Admin dd2 Admin CS go Czy posiadasz sprawny mikrofon:tak Czy posiadasz mutacje:Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Google (jb serwery) Pozdrawiam i widzimy sie na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 (edited) Jestem na Nie: -Grasz dopiero tydzień -GT -Mało kto cie zna -CT takie se Edited September 5, 2017 by KubusiekXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dajesz Malina Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jestem na Nie. -GT. -Brak znajomości regulaminu. -Częste błędy w CT. Sadysta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Izuniaa Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Na okres próbny -Gt co prawda ale to kazdy zawsze może poprawić +amxx w sumie +mutacja +st n3XuZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3XuZ Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 (edited) co do CT to dopiero niedawno wrócił em do CS 1.6 i muszę sobie przypomnieć parę rzeczy :// Ale powoli do celu ;)) chociaż raczej szybko pojdzie Edit: nie mg edytowa samego podania bo nawet taka opcja sie nie wyswietla A co do tego CT to ja sie musze nauczyc od nowa :// najwyżej nie bede na razie wchodził ale juz zaczynam ogarniac bo wiecie po 2 latach przerwy od 1.6 to ciężko się gra Edited September 6, 2017 by n3XuZ Inna 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcy?! Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jak narazie na NIE -Nie spełniasz wymagań -GT -Słabo prowadzisz w ct. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Skoro nie ogarbiasz CT to nie startuj na Admina. Admin nusi miec prowadzenie opanowane i znac zasady. Pograj jeszcze, prowadz czesciej i zloz podanie za jakis czas jak bedziesz pewien, ze sobie poradzisz. Odrzucam i Polej raczej bedzie tego samego zdania. Kolejna proba najwczesniej za 7dni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts