Jump to content

Skarga hant.

OLSZOVSKY
 Share

Recommended Posts

Twój Nick: Kamila

Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: hant

Treść: Ban z du*y za kulturę , na tym serwie jest cenzura,więc nawet jeśli napisze coś wulgarnego,to to nie ujrzy światła dziennego.Natomiast w mniemaniu admina wystarczy,że on to widzi i to jest powód,żeby banować mnie na godzine za to,że napisałem Serwer TOP 1 Polsce?  XDD Śmieszki.

Dowody(w przypadku skargi):  

http://scr.hu/0w297/vhbc0

http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=63402

45 minut temu, OLSZOVSKY napisał:

Chyba chciałeś napisać z przestrzegania regulaminu.

Jak już się tak czepiasz, to powiem Ci tylko tyle, że nie odróżniasz płci. :facepalm2:
To, że zwykły gracz nie widzi tego co napisałeś, ponieważ pojawiła się cenzura to nie znaczy, że admin nie może Cię za to zbanować. :)

Edited by Puchaty

To przecież się mija z celem  xDDDDDD

Czy ktoś z Was czyta w ogóle co pisze i zastanawia się   jakie to jest bezsensu ? Po co wprowadzacie cenzure na serwa jak i tak banujecie za wulgaryzmy , nie wyrobie xDD

9 godzin temu, Puchaty napisał:

Jak już się tak czepiasz, to powiem Ci tylko tyle, że nie odróżniasz płci. :facepalm2:

Nabijaj dalej posty,nie mając nic ciekawego do przekazania , nie jesteś osobą decyzyjna to po co taki komentarz jakich wiele ?: D

Napisałem niżej "karyno" więc tak nie odróżniam płci , muflonie :D

8 godzin temu, Czarna. napisał:

nie oznacza, że możecie dowoli obrażać czy też spamować przekleństwami "bo przecież nikt tego nie widzi"

Przecież to jest kurwa incepcja :D

3 godziny temu, OLSZOVSKY napisał:

To się nie mija z celem, ale proste umysły nie potrafią tego zrozumieć. Żaden admin nie zbanuje za to, że pod cenzurą znajdą się słowa irytacji jak "ku*wa, ja pie*dole, co ty ku*wa robisz, po h*j to rzucasz" etc. Bany są tylko za spam oraz wtedy, gdy dany delikwent konkretnie daje popalić. 

Po co wprowadzacie cenzure na serwa jak i tak banujecie za wulgaryzmy , nie wyrobie xDD

Ja też ledwo wyrabiam czytając twój post. Wejdź sobie na jakiekolwiek inne dd2, o ile jeszcze nie podpieprzyły wszystkich pomysłów na serwer (jak jakieś GreenHaze'y) i popatrz na czat. Syf, mogiła i łacina 24/7. Ten plugin jest czymś, czym  @Mysiu. ♥ zrewolucjonizował say w CS w tym kraju.

muflonie :D

Muflona to szanuj, bo zrobiłby z tobą to samo, co Filipek z Babką. Za to Muflon zwierzęcy jest ciekawym okazem. Mogłeś/aś po prostu napisać baranie/ośle. 

Przecież to jest kurwa incepcja :D

To nie jest incepcja. Fajnie błyszczysz slangiem, może Puchatego zagiąłeś/aś, bo zna znaczenie 5 słów na krzyż, ale tylko jego. Najprościej mówiąc, to plugin zamiata syf pod dywan, aby gracze nie męczyli się z kurzem. Jednak niektóry kurz wpada w oko zbyt mocno i trzeba go sprzątnąć.

Na ogół rozumiałem graczy, którzy mieli pretensje za słowa pod cenzurą. Niemniej, jeśli ktoś wpada w temat i jedyne co widzę to: xDDDDDDDD, XD, :D:D :D, XxDDDDDDDDDD, stylistyczny syf, spacje w nieodpowiednich miejscach, przekleństwo i próbę zabłyśnięcia, to rzygam. A nadmienię, iż mogłem słodko spać, a pokusiłem się o odpowiedź. 

W poście #5 powinny być zawarte informacje, które dałem odnosząc się do dwóch pierwszych cytatów. I temat powinien być od razu zamknięty. Komuś brakuje charakteru? Ktoś wypadł z formy? A może ktoś śpieszył się zaakceptować mm w go i postawił to ponad wyczerpującą odpowiedź w temacie? Kto to wie. Nieciekawie się dzieje w państwie pand. 

13 godzin temu, OLSZOVSKY napisał:

Cenzura nie jest po to, żeby ułatwić wam obrażanie, a po to aby gracze nie musieli czytać waszego bluzgania na prawo i lewo.

23 godziny temu, OLSZOVSKY napisał:

Chyba chciałeś napisać z przestrzegania regulaminu.

Ale żadnego punktu nie złamałem w tym sęk karyno :D

Po Twoich wypowiedziach wnioskuje, że jednak było inaczej.

Myślę, że kuchy wyczerpał temat, nie pożałował sobie oczywiście zbędnych komentarzy :)
Skarga niesłuszna.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.