OLSZOVSKY Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Twój Nick: Kamila Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: hant Treść: Ban z du*y za kulturę , na tym serwie jest cenzura,więc nawet jeśli napisze coś wulgarnego,to to nie ujrzy światła dziennego.Natomiast w mniemaniu admina wystarczy,że on to widzi i to jest powód,żeby banować mnie na godzine za to,że napisałem Serwer TOP 1 Polsce? XDD Śmieszki. Dowody(w przypadku skargi): http://scr.hu/0w297/vhbc0 http://amxbans1s2k.gameclan.pl/amxbans/ban_list.php?bid=63402 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiki Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Nawet jeśli zwykli gracze nie widzą tego co napisaleś to nie zwalnia Cię z nieprzestrzegania regulaminu. Po coś w końcu Admini widzą co jest napisane pod cenzurą, prawda? Hant mógł Cię zbanować. .::FocuS::. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLSZOVSKY Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 Chyba chciałeś napisać z przestrzegania regulaminu. Ale żadnego punktu nie złamałem w tym sęk karyno Własnie, po co to skoro jest cenzura i nie można obrazić gracza bo on najzwyczajniej w świecie nie doświadczy tej obelgi,która została zcenzurowana. POLITYKA XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Puchaty Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 (edited) 45 minut temu, OLSZOVSKY napisał: Chyba chciałeś napisać z przestrzegania regulaminu. Jak już się tak czepiasz, to powiem Ci tylko tyle, że nie odróżniasz płci. To, że zwykły gracz nie widzi tego co napisałeś, ponieważ pojawiła się cenzura to nie znaczy, że admin nie może Cię za to zbanować. Edited September 5, 2017 by Puchaty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Admin ma wszelkie prawo zbanować Cię za to co znajduje się pod cenzurą. Fakt, że mamy ją na serwerze nie oznacza, że możecie dowoli obrażać czy też spamować przekleństwami "bo przecież nikt tego nie widzi" TPS and Puchaty 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
OLSZOVSKY Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 To przecież się mija z celem xDDDDDD Czy ktoś z Was czyta w ogóle co pisze i zastanawia się jakie to jest bezsensu ? Po co wprowadzacie cenzure na serwa jak i tak banujecie za wulgaryzmy , nie wyrobie xDD 9 godzin temu, Puchaty napisał: Jak już się tak czepiasz, to powiem Ci tylko tyle, że nie odróżniasz płci. Nabijaj dalej posty,nie mając nic ciekawego do przekazania , nie jesteś osobą decyzyjna to po co taki komentarz jakich wiele ?: D Napisałem niżej "karyno" więc tak nie odróżniam płci , muflonie 8 godzin temu, Czarna. napisał: nie oznacza, że możecie dowoli obrażać czy też spamować przekleństwami "bo przecież nikt tego nie widzi" Przecież to jest kurwa incepcja candy 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuchy Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 3 godziny temu, OLSZOVSKY napisał: To przecież się mija z celem xDDDDDD To się nie mija z celem, ale proste umysły nie potrafią tego zrozumieć. Żaden admin nie zbanuje za to, że pod cenzurą znajdą się słowa irytacji jak "ku*wa, ja pie*dole, co ty ku*wa robisz, po h*j to rzucasz" etc. Bany są tylko za spam oraz wtedy, gdy dany delikwent konkretnie daje popalić. 3 godziny temu, OLSZOVSKY napisał: Po co wprowadzacie cenzure na serwa jak i tak banujecie za wulgaryzmy , nie wyrobie xDD Ja też ledwo wyrabiam czytając twój post. Wejdź sobie na jakiekolwiek inne dd2, o ile jeszcze nie podpieprzyły wszystkich pomysłów na serwer (jak jakieś GreenHaze'y) i popatrz na czat. Syf, mogiła i łacina 24/7. Ten plugin jest czymś, czym @Mysiu. ♥ zrewolucjonizował say w CS w tym kraju. 3 godziny temu, OLSZOVSKY napisał: muflonie Muflona to szanuj, bo zrobiłby z tobą to samo, co Filipek z Babką. Za to Muflon zwierzęcy jest ciekawym okazem. Mogłeś/aś po prostu napisać baranie/ośle. 3 godziny temu, OLSZOVSKY napisał: Przecież to jest kurwa incepcja To nie jest incepcja. Fajnie błyszczysz slangiem, może Puchatego zagiąłeś/aś, bo zna znaczenie 5 słów na krzyż, ale tylko jego. Najprościej mówiąc, to plugin zamiata syf pod dywan, aby gracze nie męczyli się z kurzem. Jednak niektóry kurz wpada w oko zbyt mocno i trzeba go sprzątnąć. Na ogół rozumiałem graczy, którzy mieli pretensje za słowa pod cenzurą. Niemniej, jeśli ktoś wpada w temat i jedyne co widzę to: xDDDDDDDD, XD, :D, XxDDDDDDDDDD, stylistyczny syf, spacje w nieodpowiednich miejscach, przekleństwo i próbę zabłyśnięcia, to rzygam. A nadmienię, iż mogłem słodko spać, a pokusiłem się o odpowiedź. W poście #5 powinny być zawarte informacje, które dałem odnosząc się do dwóch pierwszych cytatów. I temat powinien być od razu zamknięty. Komuś brakuje charakteru? Ktoś wypadł z formy? A może ktoś śpieszył się zaakceptować mm w go i postawił to ponad wyczerpującą odpowiedź w temacie? Kto to wie. Nieciekawie się dzieje w państwie pand. Dziekizawspolnelata and rvckxr 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 13 godzin temu, OLSZOVSKY napisał: To przecież się mija z celem xDDDDDD Cenzura nie jest po to, żeby ułatwić wam obrażanie, a po to aby gracze nie musieli czytać waszego bluzgania na prawo i lewo. 23 godziny temu, OLSZOVSKY napisał: Chyba chciałeś napisać z przestrzegania regulaminu. Ale żadnego punktu nie złamałem w tym sęk karyno Po Twoich wypowiedziach wnioskuje, że jednak było inaczej. Myślę, że kuchy wyczerpał temat, nie pożałował sobie oczywiście zbędnych komentarzy Skarga niesłuszna. Puchaty and Dziekizawspolnelata 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Czarna. Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts