Owca Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Twój Nick: Owca Nick gracza/admina na którego jest skarga/pochwała: - treść: Grałem na serwerze, zagrałem dobry mecz na Nuke, po czym zaczęła się gra na mapie Inferno. Rozgrzewka przebiegała przyjemnie, zdobyłem 2 fragi. Kiedy zaczął się mecz pobiegłem na "banana" po czym dostałem coś takiego : Kicked by Console: Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Kicked : Zostales ZBANOWANY. Sprawdz swoja Konsole. Pod spodem pisało jeszcze coś takiego : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Owca [AMXBans] Powod : ' wstaw foty na 1shot2kill.pl ' ======= [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_1 : 0 : 396814573 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.221.121.100 ' [AMXBans] ======================================= Bardzo prosze o rozjaśnienie mi tego. Z regulaminem jestem zapoznany bo na czacie wyskakuje, żeby po gierce wpaść na Forum :). Chciałbym dodać, że wróciłem do CSa 1.6 po długiej przerwie a nie byłem nigdy karany. Z góry dzięki. dowody(w przypadku skargi): - Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Masz się odwołać w tym dziale: https://1shot2kill.pl/forum/28-screenshoty/ Tam masz wszystko wyjasnione gdzie znajdziesz screeny. Skargę zamykam bo to nie ten dział. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts