Jump to content

Skarga wredna

Learntwoplay
 Share

Recommended Posts

Szczegóły bana page.png
Nick Hiszpan3k
SteamID STEAM_1:0:815533152
SteamCommunity ID 76561199591332032
Adres IP Ukryty
Typ Bana SteamID
Powód Bana zegnam
Wykonano 04.09.2017 - 19:19:22
Wygasa 05 09 2017 - 19:19:22 (23 Godzin(y) 48 Minut(y) pozostało)
Zbanowny przez Wredna
Zbanowany na |͇̿V͇̿I͇̿P͇̿| [COD 401] 1shot2kill.pl |RESET 01.09|*UNIKAT*KLANY*SKINY*BALANS* ^ 1shot1kill.
Wszystkie wygasłe bany 1

co tu dodać co tu ująć.
ban 1 dzień za obrazę.
ale jak ktoś po 10 x upomniena admina słyszy "Ty kurwa wiesz do kogo Ty mówisz" 
i odpowiesz żeby na Ciebie nie darła ryja to lecisz na 1 dzień :)
troszkę regulamin niezgodny, jak kto inny nadużywa micro to leci, jak adminka to banuje że zwraca jej się uwagę?

Gosciu ja nie powiedziałam "do kogo Ty mowisz",tylko "ej ej co sie kurwa dzieje,Hiszpan3k uspokoj sie bo wyrwiesz bana" i nie klam. A to ze mnie wyzwales od (uwaga cytat): " pi**y je****j i glupiej idiotki" to co ma znaczyc? Ja wiem,ze moj tekst nie byl na miejscu ale ja nie pozwole sie obrazac,tym bardziej,ze zwrocilam Ci uwage,gdy Ty obraziles gracza @BdG. Mam swiadkow na Twoje zachowanie i wielokrotnie sie Was upomina,ale "stali gracze" mysla,ze jak znaja Krystka i nie znaja obecnego regulaminu to im wszystko wolno. Wiem,ze to nie ma nic do rzeczy ale tutaj taki maly bonus: 

https://zapodaj.net/bcb30ec5c6b44.png.html

skoro jestes mężczyzna,to gdzie Twoja kultura? :)

3 minuty temu, Learntwoplay napisał:

owszem siedząc na ts ustalona wersja zawsze słodko brzmi :)
Edit: pawcio king może potwierdzić, na ts każdy z Was siedział z wredną na ts bo wbiłem spytać czy to on mnie zbanował :)
więc więcej kolesiostwa zapraszam :)

A Ty z Pawciem tyle czasu co na ts robiles? Tez sobie niezla wersje ustaliles :). My ta ekipa nie siedzimy od dzis na Ts i nie rozmawiamy o banach tylko o bardziej ciekawszych rzeczach niz gra czy serwer. Spotykamy się po prostu na TeamSpeak'u zeby porozmawiac i sie posmiac a nie ustalac wersje tak jak Ty uwazasz. 

2 minuty temu, Pawciu KING napisał:

potwierdzam co hiszpanek mówi siedzieliście na ts razem wszyscy . Pyzatym po banie hiszpanka poleciało parę slow w jego stronę od wszystkich co siedzą z wredna na ts.

Pawciu daj dowod na to co poleciało? Ze nie ma kultury, ze wszyscy czekaja na skarge? O to Ci chodzi? No czlowieku,ja nie pozwole nigdy do siebie mowic "glupia gowniaro,glupia pizdo" czy tez "idiotko". To że mam wiek jaki mam nie obliguje go do tego zeby nie zachowywał w ten sposob w moja stronę. Do tej pory nie bylo żadnych spin na serwerze i zadnych afer związanych ze mna a teraz co? Nagle spiski? Prosze Cie Pawciu zachowujmy sie jal dorosli ludzie a nie jak gownazeria.

Kobieta i admin to kiepska kombinacja przy okresie, na szacunek trzeba Sobie zasłużyć, jestem starszy od niej i nie pozwolę dziecku żeby wydzierało się na mnie bo ma bandę gimbów do potwierdzania tego co piszę, zajmę się jej adminem i każda skarga z dowodem niedociągnięciem itp tu trafi aż skończą się warny :) zamykajcie Sobie ten temat a ja i tak pokaże wszystkim że regulaminu to ona nawet nie czytała.

• 2.2 Nadmierne rozmowy przez mikrofon nie związane z grą przeszkadzające innym są zabronione. (ban 5min -1h)

mój ban zgodny okej, zwróciłem 5x uwagę na temat tego więc zapraszam admina do odpokutowania :)_

30 minut temu, Learntwoplay napisał:

Kobieta i admin to kiepska kombinacja przy okresie, na szacunek trzeba Sobie zasłużyć, jestem starszy od niej i nie pozwolę dziecku żeby wydzierało się na mnie bo ma bandę gimbów do potwierdzania tego co piszę, zajmę się jej adminem i każda skarga z dowodem niedociągnięciem itp tu trafi aż skończą się warny :) zamykajcie Sobie ten temat a ja i tak pokaże wszystkim że regulaminu to ona nawet nie czytała.

Po takim tekście ani myślę cokolwiek w Twojej sprawie robić. Poza tym znam Twoje zachowanie i gimbusem nazywaj siebie, bo masz odchyły i nie raz i nie 10 razy to udowadniałeś. A jeszcze raz spotkam się z takim zachowaniem to dostaniesz dożywotni zakaz gry na tym serwerze, bo polskiej cebuli nie potrzebujemy. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.