Boteq Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 (edited) Nick: Boteq Imię: Kuba Wiek: 21 Znajomość AMX (1-10): 7 Sprawny i działający mikrofon: Oczywiście Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Boteq/94.75.91.190:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Na serverze jest mnóstwo ludzi niestosujących się do regulaminu, także chciałbym, żeby mi jak i innym graczom grało się przyjemniej Dodatkowo z racji pracy, siadam do Cs'a o nietypowych porach tj. 7-9, 21-24. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:208202160 Staż w Counter-Strike 1.6: Trudno powiedzieć, ok. 8 lat Czy posiadałeś już admina?: Wielokrotnie, jednak tym razem 1 raz mam steama ;d W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Szukałem czegoś rozsądnego do pogrania, a na tej serverowni już kiedyś grałem. Jakieś wsparcie finansowe raz na miesiąc po 10 możliwe :D Edited September 4, 2017 by Boteq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frizuu Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 (edited) Konto pod podanie. Nadrobić forum i dopiero pisać podanie. Jestem na Nie. Edited September 5, 2017 by TeodorekXD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 No nie wiem. +amx +steam +posiadał admina -posty Odrób chociaż trochę to forum... Na obecną chwilę jestem na Nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 No nie wiem +wiek +amx -/+ gt -posty Narazie jestem na NIE nadrób posty to wtedy będe na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Na ten moment odrzucam. Spróbuj za 7 dni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts