michus Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 (edited) Nick:luq Wiek:17 GT (http://www.gametracker.com/server_info/80.72.40.221:27015):https://www.gametracker.com/player/LuQ/80.72.40.221:27015/ Mutacja:po mutacji Znajomość amxx:9/10 Dlaczego ty?:Ponieważ znam się na komendach amxx i byłem już adminem na kilku serwerach W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer:szukałem dosyć długo jakiegoś fajnego serwera z miłą atmosferą wśród innych graczy i znalazłem właśnie ten Czy posiadasz działający mikrofon?:TAK Platforma (STEAM/NON STEAM):NON STEAM bo ukradli mi konto wcześniejsze i niedługo kupuje Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE):TAK Edited September 4, 2017 by michus Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Ani na tak ani na nie. Nie za dużo adminów na tym serwie już? wchodzę na serwer a tam już 2-3 adminów gra. Myślę, że więcej nie potrzeba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michus Posted September 5, 2017 Author Report Share Posted September 5, 2017 rozumiem szanuje i czekam na więcej Rekrutacji Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Można dać szansę +Gt +wiek +mutacja - brak steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
michus Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 Dziękuje za miły komentarz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Odrzucam. Nie znasz nawet regulaminu forum, ciesz się, że mam dzień łaski i warna nie dostajesz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts