centy Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 1.Nick:2 cm od Serducha 2.Wiek:19 3.Mutacja:tak 4.Mikro:tak 5.Link do GT: http://www.gametracker.com/player/2 cm od serducha/94.75.91.121:27015/ 6.Znajomość amxx (0-10):8-9 7.Steam / Nonsteam:ns 8.Dlaczego Ty? Dość często gram, adminów jest mniej dlatego chciałbym umilić grę z racji takiej że mamy dość grania z kolegami z aimem, speedhack ostanio się nawet pojawił myślę ze juz dość tego 9.Czy spełniasz wymagania i znasz regulamin serwera?Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Avstar1105 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jestem na tak *Wiek *GT *Mutacja *Mikro -Brak steam *Jest lubiany na serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
TYTANOWY JANUSZ Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jestem na TAK -Mikro -mutacja -GT -Amx -Dość często gra na serwerze i wgl ogarnięty chłopak jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tola >3 Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jestem na tak *Wiek *GT *Mutacja *Mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Na Nie. -Dostałeś degrada -Mikro u Ciebie to -. Używasz do wszystkiego tylko nie do tego do czego powinieneś (Dziś jak wbiłem na serwer to sobie śpiewałeś przeszkadzając tym samym innym, daje 6/10 popracuj nad wokalem) -Z kultura u Ciebie różnie. -SeMoN- and futuba 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SeMoN- Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jak najbardziej na NIE, zero kultury. Już raz ci nie wyszło i to nie z byle czego, więc na co można oczekiwać dając ci 2 szanse... Link to comment Share on other sites More sharing options...
freekill^^ Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Jestem na Tak. +GT +Wiek +Mutacja +Mikro +AMX Czasami warto dać komuś drugą szansę, a to nie 15-latek, który ją zmarnuje, więc powinien dostać chociaż okres próbny Milenka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ona FeelThis Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Na nie -degrad (nie dostałeś go bez powodu) -nie potrafisz zachowywać się jako admin (używanie y@@ nie służy do rozmowy z innymi graczami a tym bardziej nie do pisania głupot i tym samym przeszkadzania innym.) -mikro? Nigdy nie słyszałam żebyś używał go w jakiejkolwiek sytuacji Zapoznaj się lepiej z banami jakie możesz dać i na ile, a najlepiej to daj spokój bo adminem może zostać każdy głupi a tu chodzi najbardziej o zachowanie i wiedze nt. bycia adminem a Tobie najwyraźniej jej brak. Znajomość amx 8-9/10? Mam rozumieć że potrafisz wykonać wszystko co wymienione niżej? Nie posiadasz informacji o amxx Wiesz mniej więcej co to amxx, ale nie rozumiesz jeszcze o co w tym chodzi Orientujesz się w amxmodmenu Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu - próg wymagań Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz kilka dodatkowych komend np. umiesz zrobić screenshoty Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz w FTP serwera wgrywać pluginy.Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Na nie.. futuba and #Legendary peRM? :3! 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Nie pochwaliłeś się za co dostałeś degrada. Do tego z kulturą często na bakier. Mieszane opinie... Wyznaczę jednego człowieka do anonimowej kontroli i zobaczymy jak się będziesz spisywał na serwerze. Po czasie podejmę decyzję. Tymczasowo zawieszam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts