Bysior Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Nick w grze: Bysior Wiek:21 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/Bysior/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): http://steamcommunity.com/profiles/76561198057664881/ Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Bardzo dobre bo już nie raz miałem admina a tych modyfikacjach i wiem co i jak :]. Staż na serwerze: Gdzieś koło 4/5 dni ale nadrobi się :]. Znajomość AMXX(1-10):8,5/10 Jakie kampy potrafisz zbudować?:hs;s,kibel,surf + przeszkody, i inne kampy trudno nazwać bo nie wymyśliłem na nie nazw. Mikrofon (Tak/Nie):Tak Dlaczego ty: Zapytacie dlaczego odpowiem w krótki sposób ponieważ chce pomóc w rozwoju serwera + pomagać na serwerze ogarniać trolli którzy blokują kampy dla zabawy lub swoich głupich zachowaniach a także chamstwa z ich strony !. Kontakt:TS,FB,Forum,Tel Tak wiem mało postów ale nadrobię sobie w czasie :]. Nie piszę podania tak sobie piszę aby pomóc w trudnych sytuacjach gdy admina brak :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 1 naucz się kamp więcej niż hs 2 nadrób posty 3 jestem na nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Według mojej opinii nie powinien dostać admina w tej chwili. - Brak tzw. skillu co do różnorodności kamp. - Na forum nie spełniasz wymagań - Za krótko na serwerze grasz + Steam + Wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts