Mikrus443 Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 (edited) Co do resetu serwera Kiedy możemy się spodziewać resetu serwera ?? Jakiś czas przybliżony czy coś ?? Każdy się nas na u@ wyputuję kiedy jest reset a np.: ja nie wiem co mu odpowiedzieć więc piszę że w najbliższym czasie Kultura osobista graczy Od pewnego czasu na serwerze zrobił się straszny BURDEL . Każdy używa słów jakich sobie chce. Niektóre osoby z administracij mają to w 4-literach. Proszę o jakąkolwiek pomoc od reszty administracji bo wy nie wchodzicie na serwer aby grać ale też pilnować porządku z resztą brygady adminów Edited September 3, 2017 by Mikrus443 Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Potwierdzam. Gracze myślą, że można np przeklinać jak się do kogoś nie mówi tylko do siebie tak jakby. Jest to prawda? Ja przekleństwo traktuje jak przekleństwo i tyle. Sam jestem trochę oburzony, ponieważ admin (który powinien dawać przykład graczom) sam przeklina, wymieniać nie będę, ale razi w uszy Mikrus443 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Chłopcy chłopcy... Do załatwiania spraw między adminami macie swój temat w dziale administracji. Pytania do mnie tam, albo na pw... Mikrus443 and Sadysta 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 8, 2017 Report Share Posted September 8, 2017 Temat został zamknięty!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 25, 2017 Report Share Posted October 25, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts