PapaBear Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Chciałbym się dowiedzieć od admina " Seyil`u " za co dostałem bana na 30 min. Wyciek z konsoli [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'SB' [AMXBans] Dlugosc bana: '30 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:0:41409871' [AMXBans] Twoje IP: '83.4.52.21' [AMXBans] =============================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Spect Bug, za pewne dostałeś upomnienie żebyś zrestartował komputer. Dzieje się to randomowo, błąd serwera. Nie można wtedy Cię spectowac. Za to dostałeś bana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PapaBear Posted September 3, 2017 Author Report Share Posted September 3, 2017 Admin wszedł na specta i w ciągu mniej niż minuty dostałem bana. Żadnego upomnienia nie dostałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Wiesz, SpectBug jest do wyłapania w ciągu kilku sekund, więc nic dziwnego. W przypadku spect buga nie musisz dostawać upomnienia na środku ekranu. Niech Ci na zwykłym say'u napisze taką informację admin albo ktokolwiek... Wtedy reset kompa i powinno się poprawić. Niestety występuje losowo, więc każdemu może się trafić. @Seyil, następnym razem 5 minut ban starczy. Seyil 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted October 29, 2017 Report Share Posted October 29, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts