.W.H.I.T.E. Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Nick: El!te | .W.H.I.T.E. Imię: Hubert Wiek: 15 Znajomość AMX (1-10):5 Sprawny i działający mikrofon: tak Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/El!te | .W.H.I.T.E./91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serverze. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: tak STEAM_0:0:151176912 Staż w Counter-Strike 1.6: 4 lata Czy posiadałeś już admina?: tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: O tym serverze dowiedziałem sie od kolegi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 7 minutes ago, .W.H.I.T.E. said: Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym pomóc w utrzymaniu porządku na serverze. Moim zdaniem porządek na serwerze jest. +GT, -aktywność na forum, -2 bany za rush. Obecnie jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoL2014 Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Jeśli chodzi o bany za rasz to 1 z nich był niesłuszny i ostatnio przynajmniej jak ja gram to white się pilnuje i czasami pyta się mnie gdzie może, a gdzie nie. Ogólnie jest kulturalny i nie wchodził nigdy z nikim w głupie dyskusje. + gt + miał już adma Ja jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Jestem na TAK aktywny wiek mial admina Na serwerze grywam pod nickiem AZUR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Dnia 3.09.2017 o 17:13, Sentence ;c napisał: Moim zdaniem porządek na serwerze jest. +GT, -aktywność na forum, -2 bany za rush. Obecnie jestem na nie. Skąd możesz wiedzieć że porządek jest jak widuje cię raz w tygodniu. Nie Nabijamy postów bez sensu GT+ WIEK+/- STEAM+ FORUM- do nadrobienia Często siedzisz i zgłaszasz na u, nie ma z tb problemów Jestem Na Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 (edited) Za okresem probnym +/- wiek Steam -forum Wiekszych problemow nie sprawia,a wrecz pomaga,zglasza na u@ Gdy nie jest pewien to pyta Edited September 4, 2017 by Wredzioszek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Z racji dość młodego wieku dam Ci szansę, ale inni admini będa Cie stale monitorować, bo niechciałbym aby dobry wizerunek o administracji się zmienił. Powiedzmy, że okres próbny na czas nieokreślony. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts