Benek1921 Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 (edited) witam w moich słuchawkach HyperX 1 przestał działać mikrofon w cs 1.6 na cs go ts skype itd działa bez problemu czy ktoś wie co mam zrobić z tym faktem ? Edited September 7, 2017 by aXenBiceps™ Edycja tytułu tematu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 W ustawieniach steam daj przechwytywanie z słuchawek, mialem tak samo w Core. Masz przez kabel przedłużający? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Benek1921 Posted September 4, 2017 Author Report Share Posted September 4, 2017 Dnia 3.09.2017 o 14:15, Futuba napisał: W ustawieniach steam daj przechwytywanie z słuchawek, mialem tak samo w Core. Masz przez kabel przedłużający? kabel przedłużający mam a cs 1.6 niestety non steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Dnia 4.09.2017 o 18:39, Benek1921 napisał: kabel przedłużający mam a cs 1.6 niestety non steam Moze po prostu wina ns'a. Zmień na inną wersje i daj znać czy problem dalej występuje Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOnK Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Mam podobny problem,sluchawki posiadam z "tURTLE BEATCH model ear forcerecon 50h"jest w nich mikrofon ktory mi nie dziala jak gram w cs moze ktos podpowie mi co z tym zrobic,bo mikro z kamerki co rumde sie psuje i charczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 5 minut temu, zOnK napisał: Mam podobny problem,sluchawki posiadam z "tURTLE BEATCH model ear forcerecon 50h"jest w nich mikrofon ktory mi nie dziala jak gram w cs moze ktos podpowie mi co z tym zrobic,bo mikro z kamerki co rumde sie psuje i charczy. Może dlatego że to słuchawki z mikrofonem do Xbox'a ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOnK Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 (edited) Nie mam pojecia,uzywam ich do ps4 i dzialaja:) do tego tak namieszalem ze slysze wszystko co sie dzieje na chacie w sluchawkach HELP PLS!!! Pozdro Edited September 7, 2017 by zOnK Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 8 minut temu, zOnK napisał: Nie mam pojecia,uzywam ich do ps4 i dzialaja:) do tego tak namieszalem ze slysze wszystko co sie dzieje na chacie w sluchawkach HELP PLS!!! Pozdro Masz włączony odsłuch. Te słuchawki są przeznaczone pod konsole. zOnK 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zOnK Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 8 minut temu, Futuba napisał: Masz włączony odsłuch. Te słuchawki są przeznaczone pod konsole. Ale na np. skype,facebook,massenger wszystko dziela jak malina to moze cos w ustawieniach kompa albo cos? jesli nie to wybieram sie na miasto po nowe sluchawki,choc te sa kozackie w hu.....i szkoda mi troszku jeszcze troszku poczytam i zobaczymy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted September 7, 2017 Report Share Posted September 7, 2017 Najlepiej pobierz realteka i tam ustaw mikrofon do perfekcji czyli czułość, które wejście ma być jako główny mikrofon i powinno wszystko działać. Mi kiedyś pomogło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts