Jump to content

Recommended Posts

witam w moich słuchawkach HyperX 1 przestał działać mikrofon w cs 1.6 na cs go ts skype itd działa bez problemu czy ktoś wie co mam zrobić z tym faktem ?

Edited by aXenBiceps™
Edycja tytułu tematu.

Mam podobny problem,sluchawki posiadam z "tURTLE BEATCH model ear forcerecon 50h"jest w nich mikrofon ktory mi nie dziala jak gram w cs :( moze ktos podpowie mi co z tym zrobic,bo mikro z kamerki co rumde sie psuje i charczy.

5 minut temu, zOnK napisał:

Mam podobny problem,sluchawki posiadam z "tURTLE BEATCH model ear forcerecon 50h"jest w nich mikrofon ktory mi nie dziala jak gram w cs :( moze ktos podpowie mi co z tym zrobic,bo mikro z kamerki co rumde sie psuje i charczy.

Może dlatego że to słuchawki z mikrofonem do Xbox'a ?

Nie mam pojecia,uzywam ich do ps4 i dzialaja:) do tego tak namieszalem ze slysze wszystko co sie dzieje na chacie w sluchawkach :( HELP PLS!!!

Pozdro

Edited by zOnK
8 minut temu, zOnK napisał:

Nie mam pojecia,uzywam ich do ps4 i dzialaja:) do tego tak namieszalem ze slysze wszystko co sie dzieje na chacie w sluchawkach :( HELP PLS!!!

Pozdro

Masz włączony odsłuch. Te słuchawki są przeznaczone pod konsole.

8 minut temu, Futuba napisał:

Masz włączony odsłuch. Te słuchawki są przeznaczone pod konsole.

Ale na np. skype,facebook,massenger wszystko dziela jak malina to moze cos w ustawieniach kompa

albo cos? jesli nie to wybieram sie na miasto po nowe sluchawki,choc te sa kozackie w hu.....i szkoda mi troszku:( jeszcze troszku poczytam i zobaczymy.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...