Guest Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Twój nick: Mategros Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Ave Opis sytuacji: Biegne sobie biegne chwile pomachalem nozem i ban, prosze o ostrzezenie admina, naprawde to zniecheca do gry za takie pierdoly banuje, rozumiem jak by notorycznie machal ale to 2 razy i tyle a po drugie mial obok mnie przejscia duzo. Tak wiec prosze o ostrzenie admina. A po drugie dopiero wszedlem na serwer raz czy dwa machnalem nozem i ban, tak wiec dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia, nie mam czasu na wasze bany czekac jak miną bezpodstawne IP/ID gracza: - Data i czas zdarzenia: Teraz [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl [AMXBans] Powod: 'Blokujesz' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:149786376' [AMXBans] Twoje IP: '185.172.86.45' [AMXBans] =============================================== Edited September 2, 2017 by Guest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) 13. Przeszkadzanie innym graczom: Ban 30 minut Dostałeś 5 min i nie dawno składałeś Podanie o Admina. Takie zachowanie jest nie dopuszczalne... Tobie tymbardziej skoro chcesz Adminem zostać na sieci... Lecisz prosto i wymachujesz we mnie chyba Ci się gry pomyliły Edited September 2, 2017 by Ave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karlito ESL Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 19 minut temu, Mategros napisał: Twój nick: Mategros Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Ave Opis sytuacji: Biegne sobie biegne chwile pomachalem nozem i ban, prosze o ostrzezenie admina, naprawde to zniecheca do gry za takie pierdoly banuje, rozumiem jak by notorycznie machal ale to 2 razy i tyle a po drugie mial obok mnie przejscia duzo. Tak wiec prosze o ostrzenie admina. A po drugie dopiero wszedlem na serwer raz czy dwa machnalem nozem i ban, tak wiec dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia, nie mam czasu na wasze bany czekac jak miną bezpodstawne IP/ID gracza: - Data i czas zdarzenia: Teraz [Witam państwa chciałem się odnieść do sytuacji """" dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia""" i że pisał podanie na admina Panu podziekujemy i z podaniem i z tymi żalami https://pijemy-rozrabiamy.pl/topic/43088-odwołanie-mategros/?tab=comments#comment-228134 Ave and o.- 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ave Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 @Karlito Zaimponowałeś mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Po obejrzeniu demka stwierdzam, że graniczył na początku z celowym blokowaniem, lecz koniec końców doszło do długotrwałego zatrzymania Ave, także miał podstawy do nadania bana. Trzeba potrafić wyczuć na ile można sobie pozwolić z daną osobą. To co się dzieje z osobami poza 1s2k nas nie interesuje. Dziekuję. Ave 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matt. Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts