Jump to content

Skarga

Guest
 Share

Recommended Posts

Twój nick:  Mategros 

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Ave

Opis sytuacji:  Biegne sobie biegne chwile pomachalem nozem i ban, prosze o ostrzezenie admina, naprawde to zniecheca do gry za takie pierdoly banuje, rozumiem jak by notorycznie machal ale to 2 razy i tyle a po drugie mial obok mnie przejscia duzo. Tak wiec prosze o ostrzenie admina. A po drugie dopiero wszedlem na serwer raz czy dwa machnalem nozem i ban, tak wiec dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia, nie mam czasu na wasze bany czekac jak miną bezpodstawne

IP/ID gracza: -

Data i czas zdarzenia: Teraz

[AMXBans] ===============================================
[AMXBans] Zostales zbanowany na tym serwerze!
[AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na 1shot2kill.pl 1shot2kill.pl
[AMXBans] Powod: 'Blokujesz'
[AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut'
[AMXBans] Twoj SteamID: 'STEAM_0:1:149786376'
[AMXBans] Twoje IP: '185.172.86.45'
[AMXBans] ===============================================

Edited by Guest

13. Przeszkadzanie innym graczom: Ban 30 minut
Dostałeś 5 min i nie dawno składałeś Podanie o Admina. Takie zachowanie jest nie dopuszczalne... Tobie tymbardziej skoro chcesz Adminem zostać na sieci...

Lecisz prosto i wymachujesz we mnie chyba Ci się gry pomyliły

Edited by Ave

19 minut temu, Mategros napisał:

Twój nick:  Mategros 

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: Ave

Opis sytuacji:  Biegne sobie biegne chwile pomachalem nozem i ban, prosze o ostrzezenie admina, naprawde to zniecheca do gry za takie pierdoly banuje, rozumiem jak by notorycznie machal ale to 2 razy i tyle a po drugie mial obok mnie przejscia duzo. Tak wiec prosze o ostrzenie admina. A po drugie dopiero wszedlem na serwer raz czy dwa machnalem nozem i ban, tak wiec dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia, nie mam czasu na wasze bany czekac jak miną bezpodstawne

IP/ID gracza: -

Data i czas zdarzenia: Teraz

[Witam państwa  chciałem się  odnieść do sytuacji """"  dziekuje za gre i chyba sie pozegnam z ta siecia"""      i że pisał podanie na admina   Panu podziekujemy i z podaniem i z tymi żalami  https://pijemy-rozrabiamy.pl/topic/43088-odwołanie-mategros/?tab=comments#comment-228134

Po obejrzeniu demka stwierdzam, że graniczył na początku z celowym blokowaniem, lecz koniec końców doszło do długotrwałego zatrzymania Ave, także miał podstawy do nadania bana.

Trzeba potrafić wyczuć na ile można sobie pozwolić z daną osobą.

To co się dzieje z osobami poza 1s2k nas nie interesuje.

Dziekuję.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.