Misiaa Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Hej. Mam pytanko. Zrobiłam sobie spray, tylko że jak go dodałam, to spray ma niewyraźnie napisy... Po prostu wali się rozdzielczość i jakość obrazka oraz napisu jest strasznie słaby. Nie wiecie może jakbym mogła to poprawić, żeby ten spray był lepiej widoczny? Załączam spray Miałam sobie wstawić ten z czerwonymi (albo jeden albo drugi), ale litery się zlewały i nic nie było widać, więc żeby cokolwiek było widoczne "pokolorowałam" napis xD Edited September 2, 2017 by misiaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted September 27, 2017 Report Share Posted September 27, 2017 Program zmienia grafikę na starszą, która ma mniej px. Jedyny sposób jaki znam to dać kolory 16 bitowe w obrazie mniejsze litery i większe odstępy. Misiaa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misiaa Posted September 28, 2017 Author Report Share Posted September 28, 2017 Ok.Dzięki wielkie za pomoc @Fr3sh.. Leci repka xd Norbert 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts