Jump to content

Krysia na admina bb?! :D

Nerwus Krysia
 Share

Recommended Posts

Nick w grze: Krysia
Wiek: 16 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krysia/91.224.117.107:27015/
STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Jak najbardziej steam (Macie w profilu na forum )
Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Ojj wiele razy posiadałem admina i wiem co biega  Najdłużej na bb posiadałem admina przez koło półtora roku Staż na serwerze: Ciut niski ale prawie 20h przegrane, lecz kojarzony jestem dosyć dobrze ;>
Znajomość AMXX(1-10): Mocne 5 i zalatuje pod 6 Jakie kampy potrafisz zbudować?: hs/fake hs/kibel/fake kibel/surf/scroller/fake tunel/tunel/dark lecz w tym przypadku bez użyteczny.. nie wiem co jeszcze mogę wymienić ;p 
Mikrofon (Tak/Nie): Jak najbardziej tak
Dlaczego ty: Dlaczego ja? A dlaczego by nie? ;p Posiadałem administratora na 3 serwerach sieci 1s2k (cod mod 201/401/Go mod #1) i myślę że sprawowałem się dobrze. 
Chce pomóc temu serwerowi iż cierpi on z braku administratora online w godzinach porannych i w godzinach szczytu, a wtedy jest najwięcej tzw. "szkodników". Chciałbym zadbać o dobrą atmosferę na serwerze 
Kontakt: Steam/Fb/Forum/Przełożonym moge nawet nr. tel podać 

Może i aktywny najważniejsze to umieć na serwerze kampy nie tylko (hs czy kibel ) takie właśnie widziałem robisz

piszesz ze miałeś admina na 1s2k parę serwerów ale to tam miałeś nie tu i tera nie widze ze masz niby tam ;p

moje zdanie na temat twojego admina na tym serwie jest okres próbny 7 dni  

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.