Nerwus Krysia Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Nick w grze: Krysia Wiek: 16 Link do GT: https://www.gametracker.com/player/krysia/91.224.117.107:27015/ STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): Jak najbardziej steam (Macie w profilu na forum ) Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: Ojj wiele razy posiadałem admina i wiem co biega Najdłużej na bb posiadałem admina przez koło półtora roku Staż na serwerze: Ciut niski ale prawie 20h przegrane, lecz kojarzony jestem dosyć dobrze ;> Znajomość AMXX(1-10): Mocne 5 i zalatuje pod 6 Jakie kampy potrafisz zbudować?: hs/fake hs/kibel/fake kibel/surf/scroller/fake tunel/tunel/dark lecz w tym przypadku bez użyteczny.. nie wiem co jeszcze mogę wymienić ;p Mikrofon (Tak/Nie): Jak najbardziej tak Dlaczego ty: Dlaczego ja? A dlaczego by nie? ;p Posiadałem administratora na 3 serwerach sieci 1s2k (cod mod 201/401/Go mod #1) i myślę że sprawowałem się dobrze. Chce pomóc temu serwerowi iż cierpi on z braku administratora online w godzinach porannych i w godzinach szczytu, a wtedy jest najwięcej tzw. "szkodników". Chciałbym zadbać o dobrą atmosferę na serwerze Kontakt: Steam/Fb/Forum/Przełożonym moge nawet nr. tel podać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bysior Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Jestem na duże TAK ! +wiek +kampy +mikro +Steam +doświadczenie +amxx Dobra mordeczka :]. Potrzeba adminów tylko widzę cały czas jednego admina :[. A potrzeba ich bo ludzie kampy blokują tak jak teraz !. Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warszawiak Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Co tu się dzieje Krysia, Basia... A to chłopy Jestem neutralny - AMX - Miałeś admina tutaj kilka razy, ale już nie masz. + Aktywny gracz + Ma Steama Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DenYv18 Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Może i aktywny najważniejsze to umieć na serwerze kampy nie tylko (hs czy kibel ) takie właśnie widziałem robisz piszesz ze miałeś admina na 1s2k parę serwerów ale to tam miałeś nie tu i tera nie widze ze masz niby tam ;p moje zdanie na temat twojego admina na tym serwie jest okres próbny 7 dni Nerwus Krysia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FAME Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Moge być na tak -ogarnia -kampy nawet nawet -wiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jestem Misiu Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted September 14, 2017 Report Share Posted September 14, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts