Jump to content

[CSGO] Jak zmniejszyć ping w grze?

Conte
 Share

Go to solution Solved by Gatki,

Recommended Posts

Hej,

Mam do was pytanie, czy znacie jakieś sprawdzone sposoby zmniejszenia pingu podczas gry w cs:go?

Jak gram na kablu, to ping jest na tyle dobry że da się grać, ale jak już go odłączę, to zdarza się że czasami mnie "teleportuje" dlatego ciekaw jestem czy mielibyście jakieś rady.

Szukam sprawdzonych metod, a nie wziętych żywcem z internetu. Jak zobaczę spam nie na temat, albo kopiowanie z neta to będę warnować! :) 

polecam grac na kablu ethernet taki zolty ja mam i mam 25pingu na turnieju a bez kabla mam 400

wiesz ja tez mam taki problem i kolega tez mial taki jak ty i zadzwonil do typa od neta i mu zrobil cos w ustawieniach i ma dobry ping 

kolega mial ten sam problem i zadzwonil do typa od neta i przyjechal do niego  i mu cos w ustawieniach zrobil :)

• Solution

Niema raczej magicznych sposobów na zmniejszenie pingu, jedyna opcja to kabel albo Wi-Fi ale to juz przy samym routerze, 1 sciana juz tłumi i sygnał traci na jakości tak juz poprostu jest. Fizyki nie oszukasz :P i zależy tez jak bardzo zapchany jest eter przy 2.4GHz.

jneDdI2.png

Edited by Gatki

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.