Jump to content

Skarga na kilka osób

jakis
 Share

Recommended Posts

Twój nick:jakis

Nick gracza/admina:

G7, Akabane Karma, tiki, RedLine i paru innych . 

Czas zdarzenia:22-24 1 września ( z wyzywaniem do gimbazy wracają może to pomoże ;( )

Opis sytuacji:Współpraca poprzez ts z 4-7 graczy na demku widać jak np. zombie siedzi z ludźmi w kampie przez 30 sekund, albo w ślimaku człowiek/zombie/człowiek/zombie 

Dowód (demko/ss):

http://f1.hltv.org.pl/srv44448/HLTV-1709012242-zm_dust_winter.dem.zip

http://f1.hltv.org.pl/srv44448/HLTV-1709012315-zm_compilation.dem.zip

Temat: "tempych sie tempi"

skoro sadzisz ze sa tempi to na jakiej podstawie wgl kogos obrazasz ?? Powiedz MI to prosto w twarz !!! bo widze ze ty jestes jakis kozak w tym i ternecie...czlowieku obrastasz w piurka i nie tylko ja to widze... myslisz ze jak obrazisz kogos pare razy to ci ulzy czy cos ?? pod moim podaniem na admina idiotyzm.... tutaj tepych sie tempi.... na serwerze na czacie czesto widze utkaj pizde..... mam ssy mam swiadkow nikt nie chce widziec czegos na czacie..racja czasem sam wybucham jak teraz pisze ten post ale nie do ludzi normalnych tylko do dzieci ktorym sie tlumaczy ze mikro 16 oraz po mutacji...skarga mozs i sluszna ale nie zycze sobie zeby kto kolwiek kogos obrazal odtego jest teamspeak badz ulica.... zapraszam na teamspeaka kolego....Wniosek ? nieobrazaj innych bo kiedys ci sie oberwie (internet niezapomina) 

tyle odemnie NIEPOZDRAWIAM 

Powiem Ci tylko jedno panie "jakis" udajesz kozaka? Tempi to sie takich graczy jak Ty co psuja gre innym nie potrafia współpracować z ludzmi i myslą o sobie ze sa bog wie kim, a ty taki jestes dokladnie taki jak nick TYLKO jakis, nie znaczysz na serverze wiecej od innych tylko dlatego ze kupiles expa lub donosisz! jedyne co zyskujesz to to, że nikt Cie nie lubi bo psujesz i utrudniasz gre innym, jestes konfidentem a tych najbardziej sie TEMPI do tego obrazasz innych na serverze i jak widac na forum tez, tak tak okreslenie gimbaza rowniez jest obrazliwe (nie istnieje takie slowo w jezyku polskim jest utworzone przez aktualne pokolenie mlodziezy do OBRAZANIA mlodzikow) no i sam tytul tematu tez jest obraza graczy ktorych skarga dotyczy. Panie kozak to ze kupiles expa czy to ze jestes znienawidzonym przez server konfidentem nie sprawia ze wszystko Ci wolno! otoz wrecz przeciwnie kazdy teraz bedzie patrzyl dokladnie na kazdy twoj ruch i bedzie zglaszac kazde najmniejsze zlamanie regulaminu servera ( a czesto go łamiesz oczywiscie to sa drobne nagiecia i zlamania regulaminu ktore normalnie kazdemu sie odpuszcza badz wogle nie zwraca sie na nie uwagi) wiec sie teraz mozesz zaczac pilnowac.

Ps. Tresc posta w zadnym wypadku nie jest obrazliwa dla osoby do ktorej jest skierowana, jest to tylko opis faktow ktory opiera sie na faktach i zdarzeniach oraz opiniach graczy z servera.

ps2. poprosze moderatora o nadanie warna autorowi posta za obrazliwy temat posta!

To nie było sformułowane do kogoś konkretnego, takie ogólnie stwierdzenie na temat ludzi którzy potrafią w wieku 20 lat wyzywać się po rodzinnie. W twoim podaniu wypowiedziałem się po tym jak na serwerze wyzywałeś, przeszkadza ci brak mutacji ? /mute takie trudne ? Nie ! lepiej wylecieć z wrzaskiem "zamknij ryj pieprzony dzieciaku" ( taki przykład, nie jest to cytat ) . "na serwerze na czacie czesto widze utkaj pizde" daj mi cytat jak się tak wypowiadam bo nie przypominam żebym na ogień odpowiadał ogniem w szczególności  w takim wydaniu ... "Tłumaczy się mikro +16" chyba się wydziera a dziecko tylko się nakręca że jest "popularne" w dodatku to też jest człowiek normalny tylko nie wyrósł i oby nie wyrósł na kogoś kto w wieku 20+ będzie robił to samo nie rozumiejąc że ktoś nie dorósł . "nie zycze sobie zeby kto kolwiek kogos obrazal odtego jest teamspeak badz ulica" a serwer to do czego służy ? do wyzywania się rozumiem, bo ja z tsa waszego zachowania nie wyciągnąłem . Jeśli chodzi o przechowywanie danych to nie jestem osobą która wchodzi na incognito na chrome i myśli że że jest "anonimowy" . Jeśli chodzi o kozaczenie w internecie to jeżeli ktoś tu to robi to ty przed tym dzieckiem bez mutacji jaki to ty dorosły jesteś i jaki groźny,  mi się zdarzyło w twoim podaniu krótko podsumować takie zachowanie i odszedłem w ciszy, jak potem płakałeś na serwerze co ci w podaniu napisałem i jaki to ja jestem to się nie odzywałem bo nie mam chęci zniżać się do takiego poziomu, ale jedno słowo podsumowujące nie zaszkodzi, potem to olewam. Osobą której ulży jak parę razy powyzywa to chyba ci jak się wydrzesz na to dziecko.  To chyba wszystkie pytania :) 

Expa dostałem zwrot to raz, kozaka to udawał co najwyżej mariann który latał i płakał że macie paki w następnej, nie przypominam żebym komuś groził moim expem "Nick    Mes que un club" i to tego kto to mówi najlepszy kolega marianna, jak ktoś wam skacze to zaraz płacz przez mikro "nie skacz bo będą paki". Zyskuje to że ludzie którzy są niedojrzali emocjonalnie dostają bany . Możesz mi podać kiedy to ja wyzywałem na serwerze ;) ?

Edited by jakis

nie mam zamiaru sie z toba klocic bo niewarto... mam cie doslownie gdzies a to jak sie zachowuje swiadczy o mnie jest jakies dziecko i uzywa mikro ?? uzywam binda mikro +16 badz po mutacjinie pomaga ?? pare slow odemnie..niepomaga MUTE koniec jesli ktos mnie wyzywa odpowiadam tym samym ...jesli ktos bedzie mi jechal po matce, nagradzam permbanem bo matke ma sie tylko jedna i darzy sie ja szacunkiem [*] ....co do pana jakis juz sie tak niepodniecaj .Bo ktos zwrocil na cb uwage...jesli tak samo frajerzysz ziomeczkow to napewno masz ich zaledwie paru....

Niepozdrawiam.

"jak sie zachowuje swiadczy o mnie jest jakies dziecko i uzywa mikro" niezbyt rozumem.  Sam napisałeś ze zdarzy ci się wybuchnąć czasem .. odpowiadać wyzywaniem na wyzywanie, no skoro masz ten sam poziom co osoba która wyzywa.  Jedyne co robię to bronie tego co powiedziałem bo jak coś pisze to potrafię tego bronić  . Koniec zbędnego spamu z chęcią odpowiem na dręczące cie pytania ale już tu nie odpisuj bo kolejne zarzuty to kolejna obrona ode mnie. 

3 godziny temu, CerVezA napisał:

Powiem Ci tylko jedno panie "jakis" udajesz kozaka? Tempi to sie takich graczy jak Ty co psuja gre innym nie potrafia współpracować z ludzmi i myslą o sobie ze sa bog wie kim, a ty taki jestes dokladnie taki jak nick TYLKO jakis, nie znaczysz na serverze wiecej od innych tylko dlatego ze kupiles expa lub donosisz! jedyne co zyskujesz to to, że nikt Cie nie lubi bo psujesz i utrudniasz gre innym, jestes konfidentem a tych najbardziej sie TEMPI do tego obrazasz innych na serverze i jak widac na forum tez, tak tak okreslenie gimbaza rowniez jest obrazliwe (nie istnieje takie slowo w jezyku polskim jest utworzone przez aktualne pokolenie mlodziezy do OBRAZANIA mlodzikow) no i sam tytul tematu tez jest obraza graczy ktorych skarga dotyczy. Panie kozak to ze kupiles expa czy to ze jestes znienawidzonym przez server konfidentem nie sprawia ze wszystko Ci wolno! otoz wrecz przeciwnie kazdy teraz bedzie patrzyl dokladnie na kazdy twoj ruch i bedzie zglaszac kazde najmniejsze zlamanie regulaminu servera ( a czesto go łamiesz oczywiscie to sa drobne nagiecia i zlamania regulaminu ktore normalnie kazdemu sie odpuszcza badz wogle nie zwraca sie na nie uwagi) wiec sie teraz mozesz zaczac pilnowac.

Ps. Tresc posta w zadnym wypadku nie jest obrazliwa dla osoby do ktorej jest skierowana, jest to tylko opis faktow ktory opiera sie na faktach i zdarzeniach oraz opiniach graczy z servera.

ps2. poprosze moderatora o nadanie warna autorowi posta za obrazliwy temat posta!

Ty, fajnie że się tak rozpisałeś, ale czemu nie napisałeś że jest po prostu wrzłopiarzem i to tak co najmniej z 5 razy? xD

I tak żeby nie było że nie napisałem nic na temat. Nie chcę się czepiać, ale odkąd wbiłem o 23 na TSa, to nie widziałem NIKOGO z wymienionych przez ciebie graczy (nawet G7 którego nie pozdrawiam serdecznie tutaj), więc co ty wciskasz kity o jakichś "współpracach w 4-7 osób na TS"? (Sam zresztą darłem ryja na siedmiogównoryjowca, eee to znaczy G7 żeby zarażał/zabijał jak dostał paką na ryj od kogoś tam)

Tak ciężko wam zrozumieć on napisał tą skargę aby się ich pozbyć z serwera.

Widzę że chłop ma bujną wyobraźnie piszę jakieś bzdury a sam obrażasz i piszesz skargę na ludzi.

Ten Pan up  dobrze  powiedział i napisał skoro nikogo nie było na TS to po jakiego piszesz skargę ?!.

Masz z tego satysfakcje czy jak ? Fakt nie lubisz dzieci rozumiem ale mute nie boli polecam wyciszyć i spokój masz .

Taka gó**o burza się zrobiła o jakiś twój wybryk i skarga nie wiem po co ją wgl pisałeś mogłeś wgl się zastanowić co robisz ehh. Teraz masz wrogów więcej niż miałeś hahah.

Powiem jedno pierw się myśli potem się piszę.

Teraz masz za swoje chłopaki nic takiego nie zrobili a ty takie coś na nich piszesz pff żenada.

Pozdro dla chłopaków że mieli chęć wypowiedzenia się w twojej niby skardze.

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.