Krampus Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Nick: MrTheBoSS-,- Wiek:16 Link do GT:https://www.gametracker.com/player/MrTheBoSS-%2C-/94.75.91.104: Steam/Non Steam:NS Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: byłem adminem na paru serwerach nie tylko na zombie Staż na serwerze: pół roku jak nie więcej Znajomość AMXX (1-10):8 Mikrofon Tak/Nie:Oczywiście że tak Dlaczego Ty:Tak naprawdę gram bardzo długo często po nocach też. Przemyślałem to co źle zrobiłem i jak tamtą jedyną skargę dostałem o nieuważanie na u@ lecz każdemu może się raz podwinąć noga.Nabrałem wtedy dużo doświadczenia i obiecuje, że takie rzeczy się nie powtórzą. Minęło dopiero 7 dni od tamtej sprawy, ale zrozumiem jeżeli moje podanie będzie odrzucone. Kontakt:GG,Facebook,skype. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HyB@NiE!!! Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (+) mirko (+) ogarnięty Pomimo tamtej jednej złej decyzji myśle że zasługuję na ostatnią szanse choć by na próbę go wziąć, ponieważ adminów brakuje teraz a on często gra a jak sami widzicie to często gęsto jest wielu graczy afk którzy tylko bez sensownie zajmują tylko sloty na Serwie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArTeM Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) (+) wiek (+) doświadczony Zasługuje na drugą szansę ponieważ jako jeden z nielicznych graczy zauważa ludzi którzy są AFK i próbuje coś z tym zrobić. Także prowadzi tryb nocny co będzie pozytywnie wpływać na atmosferę gry. Cytuj Edited September 1, 2017 by ArTeM Link to comment Share on other sites More sharing options...
tiki Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (+) mirko (+) ogarnięty Ogarnięty długo gra i często polecam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakis Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Zdecydowanie nie. -stracił admina i to nie za pojedyncza skargę, ale było ich wiele . -Po straceniu admina zachowywał się jak płaczące dziecko próbujące na siłę napisać skargę na nicolettę. -co chwilę wyzywa, zagrałem jedną mapę a słychać było parę razy "ty pedale" i inne, - poziom gimnazjum albo i gorzej . Podsumowując niedorośnięte emocjonalnie dziecko, które cały czas wyzywa do tego łamał regulamin niejednokrotnie, zachowanie 5-latka . Nicoletta and Marek Koniarek 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba32132 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Na nie miales juz swoja szanse n3XuZ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AkabaneKarma Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (+) mikro (+) ogarnięty Jestem na TAK Dajmy mu jeszcze jedną szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
GameR7 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 + ogarniety + jestes w porzadku i zawsze pomagasz jezeli trzeba zdecydowanie na tak jestem : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
greenmen Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) Nie!!!!! -Miałeś admina i go straciłeś więc nie wiadomo co wykombinujesz. -Obraża widziałem jeden raz. -Jak się admina traci to się braci traci! Edited September 1, 2017 by greenmen n3XuZ and jakis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Jestem na tak tylko zebym wiecej nieslyszal od ludzi ze obgadujesz za plecami. Mysle ze mozna dac mu ostatnia szanse. * ogarniety * pomocny graczom * mikro * aktywnosc Link to comment Share on other sites More sharing options...
|LT|TC4 Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Na tak ogarniet mikro aktywny pomocny Każdy zasługuje na drugą szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) W ogóle chore jest to, że admin po degradacji, ma prawo zaraz znów podanie złożyć. W sumie te skargi to były na początku jego adminowania, tzn pierwszych kroków jak jeszcze amx moda się uczył, wiec może konsekwencje jakieś wyciągnął, chociaż ze dodam od siebie ze jesteś dzieciak, zachowujesz się jak bachor, czy tam " człowiek gimb" i to wyszło wszystko po straceniu twojego admina, wyzywajac od " ku**w" i tp ,kogoś z serwera to udowodniles w 100% kim tak naprawdę jesteś, licząc się z tym ze ten ktoś, cie uczył tego amx moda, czy bindow. Zostawię tu na razie znak zapytania co do podania.bo tu się trzeba grubo zastanowić. Raz jesteś ok, a raz wręcz przeciwnie. W sumie , to i tak odchodzę z serwera. Co z tego ze nawet już sobie poradzisz będąc adminem, jak się splaszczyles, swoim zachowaniem "prawilnym" wiec się przespie z tym swoim "malutkim głosem" w tym podaniu. Ratuje cie tez to ze widać ze ci zależy,, że nie jest ci to obojętne. Jakaś wiara jest ze czegoś cie ten degrad nauczył. Edited September 2, 2017 by Nicoletta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Napoj_chmielowy Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 jestem na tak mikrofon ma ogarniety aktywny ogolnie no... glupoty troche...niech ma druga szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
adieep Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 ma mikrofon jest ogarniety pomocny i aktywny zasluguje na druga szanse jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 5, 2017 Report Share Posted September 5, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Krampus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts