Jump to content

Powrót Mistrza :(

Krampus
 Share

Recommended Posts

Nick: MrTheBoSS-,-
Link do GT:https://www.gametracker.com/player/MrTheBoSS-%2C-/94.75.91.104:
Steam/Non Steam:NS
Doświadczenie w administrowaniu na serwerach zombie mod: byłem adminem na paru serwerach nie tylko na zombie
Staż na serwerze: pół roku jak nie więcej
Znajomość AMXX (1-10):8
Mikrofon Tak/Nie:Oczywiście że tak
Dlaczego Ty:Tak naprawdę gram bardzo długo często po nocach też. Przemyślałem to co źle zrobiłem i jak tamtą jedyną skargę dostałem o nieuważanie na u@ lecz 
każdemu może się raz podwinąć noga.Nabrałem wtedy dużo doświadczenia i obiecuje, że takie rzeczy się nie powtórzą. Minęło dopiero 7 dni od tamtej sprawy, 
ale zrozumiem jeżeli moje podanie będzie odrzucone.
Kontakt:GG,Facebook,skype.

(+) wiek

(+) doświadczony 

Zasługuje na drugą szansę ponieważ jako jeden z nielicznych graczy zauważa ludzi którzy są AFK i próbuje coś z tym zrobić.

Także prowadzi tryb nocny co będzie pozytywnie wpływać na atmosferę gry.

Edited by ArTeM

Zdecydowanie nie.

-stracił admina i to nie za pojedyncza skargę, ale było ich wiele .

-Po straceniu admina zachowywał się jak płaczące dziecko próbujące na siłę napisać skargę na nicolettę.

-co chwilę wyzywa, zagrałem jedną mapę a słychać było parę razy "ty pedale" i inne, - poziom gimnazjum albo i gorzej .

Podsumowując niedorośnięte emocjonalnie dziecko, które cały czas wyzywa do tego łamał regulamin niejednokrotnie, zachowanie 5-latka .

W ogóle chore jest to, że admin po degradacji,  ma prawo zaraz znów podanie złożyć.  W sumie te skargi to były na początku jego adminowania,  tzn pierwszych kroków jak jeszcze amx moda się uczył,  wiec może konsekwencje jakieś wyciągnął,   chociaż ze dodam od siebie ze jesteś dzieciak,  zachowujesz się jak bachor,  czy tam " człowiek gimb"  i to wyszło wszystko po straceniu twojego admina,  wyzywajac od " ku**w" i tp ,kogoś z serwera to udowodniles w 100% kim tak naprawdę jesteś,  licząc się z tym ze ten ktoś,  cie uczył tego amx moda, czy bindow.  Zostawię tu na razie znak zapytania co do podania.bo tu się trzeba grubo zastanowić.  Raz jesteś ok, a raz wręcz przeciwnie. W sumie , to i tak odchodzę z serwera. Co z tego ze nawet już sobie poradzisz będąc adminem,   jak się splaszczyles,  swoim zachowaniem "prawilnym" wiec się przespie z tym swoim "malutkim głosem" w tym podaniu. Ratuje cie tez to ze widać ze ci zależy,, że nie jest ci to obojętne.  Jakaś wiara jest ze czegoś cie ten degrad nauczył. 

Edited by Nicoletta

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.