BeMaX Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Twój nick: BeMaX Wiek: 18 Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/BeMaX/91.224.117.23:27120/ Mikrofon [TAK/NIE]: Tak Znajomość AMXX [0-10]: 7/10 Dlaczego ty?: Byłem tutaj adminem, zostałem zawieszony z powodu długiego urlopu, no, ale juz wróciłem Platforma [STEAM/NONSTEAM]: STEAM Czy zapoznałeś się z warunkiem na admina i spełniasz je w 100%?: Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Powrót z długiego urlopu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted November 19, 2017 Report Share Posted November 19, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts