Jump to content

Recommended Posts

59a86694c7c6a_dowywiadu.jpg.e1e631e063a90120a1c75b2de1c4c181.jpg

Redaktor - @Aleksandra [A]

Bohater wywiadu - @Volt [V]

A: Cześć! Cieszę się, że znalazłeś dla mnie czas. Na początek przedstaw się nam i powiedz skąd pochodzisz :)
V: Nazywam się Krzysiek, mam 20 lat. Urodziłem się w Łodzi, ale mieszkam w Augustowie :D      

A: Czy jest coś wartego do zwiedzenia w Augustowie?
V: Czy ja wiem nic takiego ciekawego nie ma, zwyczajne miasto :D

A: Powiedz, co robisz na co dzień?
V: Wychodzę z kolegami na koszykówkę, gram w CS:GO, czasami zdarza się trochę popić.

A: Mam nadzieję, że nie za dużo. Skoro grasz w koszykówkę - jaka jest Twoja ulubiona drużyna oraz koszykarz? Może wzorujesz się na którymś?
V: Ulubiony koszykarz to Michael Jordan, nie ma lepszego :D Ulubiona drużyna to Barcelona C.F ^^

A: Grasz albo może grałeś w jakiejś drużynie?
V: Grałem, z kolegami utworzyliśmy drużynę "Ogórki Zdzisława", ale niestety po miesiącu się rozpadła xD

A: Nie mogę nie zapytać - skąd taka nazwa? :D
V: Nie mieliśmy pomysłu, a że grał z nami kolega Zdzisław i nami "dowodził" kolega postanowił wymyślić coś śmiesznego.

A: Uprawiasz jeszcze jakiś sport?
V: Niestety nie, tylko kosz :)

A: Dobrze. Zmieńmy temat. Powiedz nam jak zaczęła się Twoja przygoda z CS?
V: Hmm mój brat ze swoimi kolegami zaprosił mnie do "kafejki" żebym z nimi poszedł, wtedy jeszcze nie miałem komputera i zaczęli grać w 1.6. Spytałem brata czy mogę 2 rundy zagrać i dał mi, wczułem się i kiedy dostałem swój pierwszy komputer to od razu pobrałem CS 1.6.

A: Jak to się stało, że zainteresowała Cię wersja GO. Czy CS 1.6 znudził Cię czy po prostu chciałeś spróbować czegoś nowego?
V: Względem grafiki GO przerasta 1.6 kiedy znudziła mi się 1.6 po 5 latach gry postanowiłem przejść na GO właśnie ze względów graficznych.

A: Powiedz nam jak trafiłeś na naszą sieć :)
V: Wtedy jeszcze grałem w 1.6 i szukałem jakiegoś fajnego go moda ze skinami no i wujek Google właśnie wykrył tą sieć.

A: Jak się tutaj czujesz? Jest coś co Cię denerwuje, chciałbyś coś poprawić, a może coś dodać?
V: Czuję się świetnie to jest jedna z najlepszych sieci, na których byłem. Denerwuje mnie parę osób, ale staram się ze wszystkimi dogadać. Nie potrzeba zmian tak mi się wydaje, wszystko jest git.

A: Co podkusiło Cię by złożyć podanie?
V: Od zawsze interesowałem się administracja, nie ukrywam, pewnego razu gdy wszedłem na ten serwer i nie było adminów to działa się "czarna magia" każdy się wyzywał itd, więc postanowiłem ogarnąć ten serwer.

A: Co sądzisz o swojej pracy jako admin? Jak oceniasz serwer oraz pracę opiekuna?
V: Myślę, że radzę sobie dobrze, nie narzekam, ani jednej skargi na mnie nie było odkąd mam admina więc jest dobrze. Serwer oceniam na bardzo dobry, ponieważ mirage to moja ulubiona mapa w GO :D Opiekun też sobie radzi dobrze.

A: Zostałeś najlepszym adminem sierpnia. Co o tym sądzisz?
V: Cóż zasłużyłem na to chyba no-lifienie i bycie 6 w topce GT w końcu się na coś przydało ^^

A: To teraz znowu z innej beczki :) Czy interesujesz się czymś poza CS i koszykówką?
V: Mhm oglądam mecze Lecha Poznań oraz interesuje się również "anime".

A: Dlaczego akurat Lech? :D
V: W gimnazjum koledzy zawsze nauczali żeby nie być za Legia no i tak jakoś się to potoczyło ^^

A: Aktualnie [po 7 meczach] Lech jest liderem Ekstraklasy. Co sądzisz o jego grze? Są w stanie w tym roku zostać mistrzami Polski?
V: Według mnie mają skład właśnie żeby osiągnąć mistrza. Gytkjaer i Trałka świetnie się sprawują, więc myślę, że dadzą radę.

A: Zobaczymy jak to wyjdzie :) Byłeś może na jakimś ich meczu?
V: Niestety jeszcze nie, ale być może niedługo to się zmieni.

A: Więc życzę powodzenia. Powiedz co lubisz robić w wolnym czasie?
V: Lubie słuchać muzyki, oglądać hide n seek w wykonaniu Pompa Team i oglądać telewizję. A w telewizji właśnie mecze.

A: Jakiej muzyki słuchasz?
V: Disco polo <-- tak śmiejcie się ze mnie oraz rock.

A: Jaki jest Twój ulubiony zespół?
V: Skrillex <3

A: Dlaczego właśnie ten? Co takiego ma w sobie?
V: Ich muzyka napawa mnie energia :D Ogólnie maja świetne kawałki :)

A: Jeśli miałbyś wybrać tylko jeden i mi polecić, który byś wybrał?
V:

A: Oglądasz jakieś seriale, a może filmy?
V: Z seriali oglądałem The Walking Dead, ale zakończyłem na 4 sezonie. Filmów sporo widziałem do tej pory i najlepszy jak na razie to "Jumper".

A: Możesz powiedzieć co Cię w nim tak zafascynowało i w skrócie powiedzieć o czym jest ten film?
V: Ten film jest o gościu który ma "supermoce" i przeskakuje, dzięki tej nocy może łatwo napaść na bank. Później poznaje bohaterów z podobnymi mocami. Fascynuje mnie, ponieważ to są moje klimaty filmów "gangsterka" połączona z dawka fantasy.

A: Co Cię podkusiło żeby obejrzeć akurat ten film?
V: Nudziłem się, miałem trudniejszy okres w życiu no i chciałem obejrzeć coś fantastycznego. Z resztą znajomy mi polecił, przechwalał go, dodał że to fantasy i jak się interesuje tym gatunkiem to muszę obejrzeć. Nie zawiodłem się :P

A: To może teraz wróćmy do Ciebie. Jak byś się krótko opisał? Jakie masz mocne cechy charakteru, a jakie słabe?
V: Mhm miły/zabawny na to drugie nie umiem odpowiedzieć xD

A: Nie umiesz albo nie chcesz :D Masz jakieś uzależnienia?
V: Nie mam uzależnień tylko alko mi miesza xd

A: Dużo potrafisz wypić?
V: Niestety tak potem skutki tego są odczuwalne z rana jak się dowiaduję o czymś.

A: Może czas trochę przyhamować?
V: Pije raz na 3 tyg albo jak czyjeś urodziny są wiec nie jest tak źle jeszcze.

A: Chyba wystarczy już informacji na ten temat. Powiedz czy masz jakieś zwierzęta?
V: Niestety nie, mam uczulenie :/

A: Gdybyś nie miał to jakie zwierzaki chciałbyś mieć? I jak byś je nazwał?
V: Chciałbym mieć kota i nazwałbym Lurek xD

A: Haha, skąd pomysł na taką nazwa? :D
V: Moja ciocia na wiosce ma kota o nazwie Lurasik więc takie male zdrobnienie :D

A: Dobrze to teraz standardowe pytania. AK47 czy M4A1?
V: Zdecydowanie AK47.

A: USP czy DEAGLE?
V: Deagle na 128 tick czasem fajne banie wchodzą :D

A: Famas czy Galil?
V: Famas nie lubię strzelać z Galila.

A: Mirage czy Train?

V: Oczywiście Mirage.

A: Kebab czy pizza?

V: Pizza :D

A: @don Erwin czy @Futuba? kappa
V: XD Erwinek <3

A: Na koniec chciałbyś coś dodać od siebie lub kogoś pozdrowić?
V: Chciałbym przeprosić Erwina za swoje zachowanie wczorajsze, oraz pozdrawiam @Conte i całą sieć.

A: Dziękuję, że zgodziłeś się udzielić mi wywiadu oraz za wytrwałość :D

V: Spoko, nie ma sprawy.

https://1shot2kill.pl/topic/12556-25-wywiad-finite/

[[Template forums/front/topics/postContainer is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

volt czituje mam dowody pw ( lepiej zmien na wybor ze mna, bo siec sie dowie)

Jedna literówka Aleksandro, ale poprawiłem ^^

Ogólnie to nie wiem, czy dla mnie ten wywiad taki krótki? Mogłaś zadać jeszcze pare pytań o przeszłości Volt'a i o anjime xd

https://1shot2kill.pl/topic/12556-25-wywiad-finite/#findComment-95829

• LuffyTeil changed the title to [#25] Wywiad - Finite.
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...