Papik Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Twój nick: Papik :3 Wiek: 19lat Link do GameTrackera: https://www.gametracker.com/player/Papik %3A3/91.224.117.23:27120/ Mikrofon [TAK/NIE]: Tak (Wiem nadużywam) Znajomość AMXX [0-10]: 10 Dlaczego ty?: Często gram na serwerze , staram się o tego admina , wywołuje dobrą atmosferę ,można się pośmiać , oraz potrafię rozróżnić cziterów od skillowych graczy. Platforma [STEAM/NONSTEAM] - NS Czy zapoznałeś się z warunkiem na admina i spełniasz je w 100%? - Tak , tylko ten ns. MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fejmus Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Jestem na TAK + Wiek + Miły gracz, fakt można pośmiać się,) + Amx ( O ile nie przesadzasz z znajomością ) + Mikrofon + GT - Ns, ale da się naciągnąć - Czasem zachowujesz się za głośno i ciężko się skupić,) Na okres próbny można spróbować myśle , tylko nie krzycz tak do mikrofonu d: MAMA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psychopath ODPALONY XD Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 +Wiek +AMXX ale czy Umiesz sprawnie korzystać z amxmodmenu oraz znasz dużo dodatkowych komend, do tego umiesz całkowitą obsługę FTP serwera tj. wgrywać pluginy, ustalać cvary dodawać adminów, zmieniać ustawienia serwera oraz wgrywać różne mapy modele itp. Potrafisz z poziomu konsoli zmienić ustawienia serwera. Potrafisz w średnim lub małym stopniu edytować pluginy. +Dobra morda hehe, taki trochę śmieszek +GT naprawdę ładne + Mikrofon - Non steam (za parę złotych można kupić) (Słabo wygląda moja wypowiedź bi na telefonie pisze..) Papik and MAMA 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4rtek Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Tak +dobrze mi się z nim debatuje Papik 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Cytuj Mikrofon [TAK/NIE]: Tak (Wiem nadużywam) Musimy coś z tym zrobić bo dostaniesz mute na zawsze. B4rtek , Papik and Psychopath ODPALONY XD 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts