Jump to content

Drobnostki...

Napoj_chmielowy
 Share

Recommended Posts

Chcialem zwrocic uwage na pare malych bledow/drobnostek doslownie pierwsza rzecza bedzie:

-w sklepie sms nieda rady juz kupic zwiekszonego dmg* wiec po lewej stronie tam gdzie sa pokazezane (exp/HP/AP/czy vip jest oraz czy 20%exp wiekszy powinno zniknac albo losowac np 2osoby na mape ktore dostane wiekszy DMG i tak jak vip beda znikac na jej koniec :)

TERAZ SPRAWA KODOW: ludzie sie czesto czepiaja , mianowicie mam na mysli to.... <Gracz> i jego zwinne palce wygrywaja 50EXPA|10AP . Gratulujemy

a tak naprawde dostaje sie 5AP ...

oraz proponuje usunac mape z wybieranych zm_hs_horror gracz  wgl nie robia celi , nikomu sie niechce gdy strzela ktos do nich z dzialka co sekund 5.... ja osobiscie mam o tej mapie zdanie podzielone....oraz samo to ze glowy sie buguja i jak juz w innym poscie wspomnialem nie da sie robic normalnego DGM tylko po 30hp na 1 strzal nie zaleznie z czego :P

dziekuje za uwage

Juz był temat o tej mapie.  Zdaj się sprawę ze działka są nie tylko na tej mapie.  I usuwając działka będzie trzeba wywalić parę map. 

Na tą chwilę napisałam do ludzi z produkcji mapy zm horror. Czekam aż wyślą edytowana mapę z blokada na działka.  Myślę że wypali

13 godzin temu, Marek Koniarek napisał:

a 10 zombi stoi pod skrzynka i probuja wejsc na dzialko zamiast wbijac do kamp.

oni wbijają do kampy przecież, przecież stoją przed wejściem i próbują wejśc normalnie wykonują cele, a że nie umią wejść to inna sprawa, ale cele wykonują /

Edited by jakis

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.