Napoj_chmielowy Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Chcialem zwrocic uwage na pare malych bledow/drobnostek doslownie pierwsza rzecza bedzie: -w sklepie sms nieda rady juz kupic zwiekszonego dmg* wiec po lewej stronie tam gdzie sa pokazezane (exp/HP/AP/czy vip jest oraz czy 20%exp wiekszy powinno zniknac albo losowac np 2osoby na mape ktore dostane wiekszy DMG i tak jak vip beda znikac na jej koniec TERAZ SPRAWA KODOW: ludzie sie czesto czepiaja , mianowicie mam na mysli to.... <Gracz> i jego zwinne palce wygrywaja 50EXPA|10AP . Gratulujemy a tak naprawde dostaje sie 5AP ... oraz proponuje usunac mape z wybieranych zm_hs_horror gracz wgl nie robia celi , nikomu sie niechce gdy strzela ktos do nich z dzialka co sekund 5.... ja osobiscie mam o tej mapie zdanie podzielone....oraz samo to ze glowy sie buguja i jak juz w innym poscie wspomnialem nie da sie robic normalnego DGM tylko po 30hp na 1 strzal nie zaleznie z czego dziekuje za uwage |LT|TC4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nicoletta Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Juz był temat o tej mapie. Zdaj się sprawę ze działka są nie tylko na tej mapie. I usuwając działka będzie trzeba wywalić parę map. Na tą chwilę napisałam do ludzi z produkcji mapy zm horror. Czekam aż wyślą edytowana mapę z blokada na działka. Myślę że wypali |LT|TC4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Koniarek Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Jestem za aby na tej jednej zablokowac te dzialka poniewaz strzelaja z nich po calej mapie a nawet w kampach, a 10 zombi stoi pod skrzynka i probuja wejsc na dzialko zamiast wbijac do kamp. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Wyłączyłem mapę. Reszta poprawiona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jakis Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) 13 godzin temu, Marek Koniarek napisał: a 10 zombi stoi pod skrzynka i probuja wejsc na dzialko zamiast wbijac do kamp. oni wbijają do kampy przecież, przecież stoją przed wejściem i próbują wejśc normalnie wykonują cele, a że nie umią wejść to inna sprawa, ale cele wykonują / Edited September 1, 2017 by jakis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Posted December 6, 2017 Report Share Posted December 6, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts