ghoul Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 w tej zabawie piszemy wszyscy jakie mamy hobby, czemu nim jest i co nam to daje. Moim hobby jest muzyka, nie wiem czy coś innego daje mi tyle szczęścia co skończony projekt. Daje mi to wielką satysfakcję jak od początku do końca zrobię coś sam i ludziom się to podoba. Wstawiajcie tu zdjęcia czy coś w podobie janeke46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Ejdrien. Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 (edited) Moim hobby są gry, muzyka i sport. Muzyka, bo rapu słucham od 10 roku życia, od czasu aż usłyszałem pierwszego rsa na jakimś serwerze i jakoś to się pociągnęło Gry bo, "jak chłopak nie gra, to jest pedałem", prawda? A sport, bo lubię pokopać gałę z kumplami (chociaż ostatnio problem o jakiś składzik :<) i siatka, bo uważam że nawet jestem dobry P.S. Jeśli ten filmik to Twój rap, to propsik jak najbardziej Edited August 30, 2017 by Ejdrien. Link to comment Share on other sites More sharing options...
janeke46 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Halko halko! Moim hobby jest driftowanie, majsterkowanie przy aucie, i ogółem samochody. Oczywiście też muzyka, tj. artyści przekroju $uicideboy$, Bones, Lil Yachty, Yung Lean etc. @ghoul propsy za to!! ghoul 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghoul Posted August 30, 2017 Author Report Share Posted August 30, 2017 twórczość moja, hiehie, dziekuje za propsy chlopaki. niedlugo dużo więcej ode mnie, można mnie usłyszeć też na kanale Guziora "eviltwin", z którym współpracuje janeke46 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts