Jeazzus Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Witam. Postanowiłem iż pora kupić nowy telefon i mam na oku ten https://www.euro.com.pl/telefony-komorkowe/huawei-p9-lite-2017-zloty.bhtml?gclid=CjwKCAjwxJnNBRAMEiwA8X_-QYjAty_vBEZLUwYaVh1oUXIHrTwr-QrnJp_GTIN8Q6Gtl1BV7I0YDRoCB0UQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CI_-983L_9UCFZLbGAodN5AHTg oraz iPhone SE lub 7. Co o nich myślicie? Który bardziej się opłaca i czy w ogóle opłaca się kupować apple? Może sami coś polecicie. Pozdrawiam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvckxr Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 (edited) W temacie P9 a w linku P9 lite. Podane przez Ciebie 3 telefony są z różnych półek cenowych i bez zastanowienia iphone 7. A jeśli dysponujesz taką gotówką żeby pobrać ip7 to rozważ kupno Samsunga Galaxy S7 lub OnePlus 3T. A jeśli chodzi o markę Huawei, to sprzęt zaczyna się od P10 Jeśli chodzi o to czy się opłaca apple - tak, chyba że system całkowicie Ci nie podchodzi (zdarzają się tacy ludzie). Nie rozumiem ludzi którzy zawsze psioczą "a płacić tyle za samo logo" bo sprzęt jest najwyższej jakości, kwestia tego jakiego systemu używasz i czy iOS nie będzie dla Ciebie problemem. Edited August 30, 2017 by rvckxr Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Nie polecam żadnego z IPhone. Lecz Huawei P9 dobry telefon. Moja starsza siostra go ma. Nie ścina się, Ma dobrą baterie która ma 3000mAh dosyć długo trzyma. Aparat też niezły 12mpx zdj wychodzą dosyć ładnie. A co daje na wielki + ma aż 16gb pamięci wbudowanej. Więc moim zdaniem fajny telefon i godny kupna. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don Kuba Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 P9 lite 2017 bardzo dobry telefon, mój kolega go ma i jest bardzo z niego zadowolony. Samym wyglądem mocno przypomina iphona. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 mam p9 lite 2017 i w sumie jest ok, jeszcze mi się nie przyciął na złotym praktycznie się nie palcuje, ale ma też swoje wady i myślę, że lepszym wyborem będzie 6s plus lub 7. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4rtek Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Huawei na początku użytkowania chodzi dobrze po niedługim okresie czasu się tną Se jest twardszy i dłużej można go użytkować byłbym za Se. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solution futuba Posted August 31, 2017 Solution Report Share Posted August 31, 2017 15 godzin temu, .::FocuS::. napisał: Nie polecam żadnego z IPhone. Lecz Huawei P9 dobry telefon. Moja starsza siostra go ma. Nie ścina się, Ma dobrą baterie która ma 3000mAh dosyć długo trzyma. Aparat też niezły 12mpx zdj wychodzą dosyć ładnie. A co daje na wielki + ma aż 16gb pamięci wbudowanej. Więc moim zdaniem fajny telefon i godny kupna. Chciałbym poznać Twoją opinie, dlaczego nie polecasz żadnego z iPhone'ów? Ja wręcz przeciwnie. Kiedyś byłem użytkownikiem Androida, a od 2013 jestem dumnym posiadaczem iPhone'a Zacząłem od 5, kończąc na 5c, w między czasie miałem do użytku iP6s i 7plus. Zalety ip: nie tnie się, bateria zaczyna się wypalać dopiero po 4 latach. System jest stabilny i to nie ulega zmianie, nie ważne ile aplikacji będziesz miał na telefonie. SE tak mniej polecam, bo to są bebechy zamknięte w obudowie od 5s, a tak mały ekran się nudzi po 2 latach. Technologia 3D Touch Co do P9 to tak jak wyżej .::FocuS::. and Jeazzus 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeazzus Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 Dobra, dzięki. Myślę między P9 i s7, każdy otrzymał po repce. Temat proszę zamknąć. @Futuba, @don Erwin, @don Kuba, @Pai Mei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Person Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Jeazzus 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts