#Legendary Devil122 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Twój nick: Devil122 Nick gracza/admina na którego składasz skargę:Gienek* Opis sytuacji: Admin mnie zbanował bo się zdenerwował przynajmniej z tego co zauważyłem Dał mi perma za to że używam słuchawek i słucham infa ;d zabiłem go raz na respie zaczął się denerwować i napisał * Devil masz ciało ?* po kolejnym zabójstwie przy bsie A byłem na longu widziałem 2 enemy i tam był właśnie Gienek* patrzał się na mida zabiłem go z famasa po czym otrzymałem perma ;d *Jeżeli to możliwe proszę o usunięcie pozycji Administratora dla tego pana * IP/ID gracza: STEAM_1:0:661990615 Data i czas zdarzenia:14:57 2017.08.30 Dowód (ss/demko):http://www68.zippyshare.com/v/pBSedDhr/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Legendary peRM? :3! Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) @Gienek@Roni Edited September 1, 2017 by cfaniak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nie wiem Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) Każdy admin ma prawo dać ss'y osobie którą podejrzewa o używanie wspomagaczy. Edited September 1, 2017 by AdamtoZiomal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Osiłek Gienek Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Devil nie które akcje wydawały mi sie dziwne. I dokładnie tak jak pisze Adam Ziomal każdy admin ma prawo dać ssy, nie które akcje wydawały się podejrzliwe to dla tego dałem ssy . Wstawiłeś, są czyste, masz ub i tyle. Też dobrze mogłeś coś mieć Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Nie wiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Lion King. Posted January 7, 2018 Report Share Posted January 7, 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts