Jump to content

Recommended Posts

https://1shot2kill.pl/topic/124724-9-urodziny-1shot2kill-dzien-8/

CO TWOIM ZDANIEM POWINNO ZMIENIĆ SIĘ NA SIECI?

Hmm co by tu zmienić , Na pewno przydał by się nowy serwer Only AWP do cs 1.6 lub Serwer z serii DM lub Zombi-mod 
Lub Areny 1vs1 lub też serwer 1hp walka na noże kto trafi pierwszy wygrywa oczywiście 15 slotowy ,
Co do serwerów we wszystkich serwerach dodać nowe odświeżone mapy z CS2 na cs 1.6 
Na Serwerze cod mod do klasy cichy na lewy przycisk myszy na kosie dodać 1/2 a nie teraz jest chyba 1/4 czy 1/3 nic to nie zadaje praktycznie 
Na profilach użytkowników dodać czas ile dany użytkownik przebywa na forum oraz zrobić top użytkowników na forum + dodać specjalną odznakę do zdobycia za pierwsze miejsce - zliczanie odbywało by się od poniedziałku do niedzieli .
Do ts3 dodać odznaki nieśmiertelników z datą dołączenia danego użytkownika na ts3.
Po wejściu na czyjś profil od razu jest słyszana muzyka z teledysku z danego profilu zależy kto ma co ustawione niż naciskać na utwór na profilu użytkownika forum - inaczej auto odtwarzacz
Do czatboxa dodać więcej emotek jaspera oraz jakieś animowane emotki.
Do questów na forum dodać możliwość robienia własnych questów.
Do DC dodać bota muzycznego + kanał afk 

WEJDŹ NA DOWOLNY SERWER I NAPISZ "WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO"

Spoiler

10_1867.jpg.0eb2f7b47280cdb00f515d57f30c4ba9.jpg

Edited by Enderion
j4ckob.,

Zaliczone - 2 PKT.

11 godzin temu, j4ckob. napisał(a):

CO TWOIM ZDANIEM POWINNO ZMIENIĆ SIĘ NA SIECI?

Moim zdaniem zamiast serwera GOMOD JP warto byłoby postawić na coś w stylu BF2+FFA, 4FUN albo klasycznego ZM. Nie oszukujmy się – społeczność CS 1.6 z każdym dniem się kurczy, co niestety przekłada się na spadki aktywności. Mimo to nie zapominajmy o tych, którzy wciąż z sentymentem wracają do tej gry. Warto też zauważyć, że konkurencyjna sieć X nie ma już swojego popularnego COD’a 201 lvl z frakcjami – to może być dla nas świetna okazja, żeby się wyróżnić i przyciągnąć nowych graczy. Tym bardziej że mamy teraz wakacje, pogoda dopisuje, więc jakaś grupa osób na pewno jeszcze pogrywa w CS’a. Taka zmiana mogłaby tchnąć trochę świeżości w ofertę serwerów. Ale oprócz ewentualnej zmiany GOMOD’a JP, ważne jest też, żeby trzymać rękę na pulsie jeśli chodzi o serwery, które już dobrze działają – Only DD2, GO:MOD, COD 401 czy Diablo Mod. Utrzymanie aktywności na nich to klucz do dalszego rozwoju. Trzeba tylko uważać, żeby nie przedobrzyć – mieliśmy już przykład GO:MOD’a JP, który przez kilka sezonów świetnie się rozwijał, ale potem, kiedy zaczęto dodawać coraz więcej nowości, część graczy po prostu się tym znudziła. To, co miało być klasyczne, zaczęło się robić zbyt przekombinowane.

Jeśli chodzi o forum – tutaj wszystko wygląda bardzo dobrze. Widać, że żyje i się rozwija, więc za to duży plus.

P.S @ Kacper  oddaj moje 100 zł + 48% VAT, czyli jakieś 486,76 zł w postaci blik. Przypomniało mi się, że w redakcji Tobie piwo w paczkomacie wysyłałem, a nie miałeś wtedy jeszcze 18nastu :pepog:

j4ckob.,

Zaliczone - 1 PKT.

1. W obecnych strukturach znajdują się naprawdę kompetentne osoby, które znają się na rzeczy. Każdy członek administracji dokłada cegiełkę do tego, aby sieć i serwery pchnęły się w górę.

Natomiast myślę,że warto wyróżnić tutaj @ dredek  i @ Paweł.  , którzy są mocno zaangażowani w rozwój forum oraz serwerów. Bez nich forum nie istniało by.

Jednak jest jeden mankament, któremu warto się przyjrzeć. 

Jest to serwer JB. 

Serwer posiada naprawdę fajną paczkę, ale jednak jak widać nie przykuła ona uwagi graczy.

Myślę, że trzeba obecnie na nim się skupić, aby zaczął mieć graczy.

Trzeba poświęcić trochę czasu i dużo nakładów finansowych, aby to mialo ręce i nogi. 

Wiadomo, że mod jest ciężki do rozkręcania, ale myślę, że trochę czasu i serwer będzie grywalny.

Reszta działa bez zarzutu.

2.

Spoiler

s4.jpg.9e5ca8ae7d7e7b8968508eee2f980b56.jpg

Edited by POETA Z CYTRYNKĄ
j4ckob.,

Zaliczone - 2 PKT.

prawde mowiac mozna by wlasnie zrobic jakis zm serwer wiadomo jak to jest z jb my jako opiekunowie obserwujemy probowalismy organizowac jakies wspolne grania ale nie wychodzilo przykuc do tego oko bo pomyslow jest sporo i sa realizowane powoli ale jak to sie mowi powoli do celu mozna zrobic modelowy marketing na serwerze zrobic np rekawiczki osobne np na csgo mozna by zrobic osobny model z rekawiczkami ktore sa mozliwe do zrobienia dodac logo 1s2k itd

Spoiler

20250704154350_1.jpg.8d7656290d140bb9d0f6a46f1a3fe866.jpg

j4ckob., (edited)

Zaliczone - 2 PKT.

Edited by j4ckob.

1. Trudne się wylosowało, na pewno pomyśleć nad zmianą opiekuna DD2, bo aktualny to chuya robi :heHeh:

- Wiadomo, fajnie jakby JB się rozchulał, żył własnym życiem, wtedy by nawet na forum było coś do poczytania :dogeKEK:

- Powrót typera :sadge:

- Jakiś serwer 1.6 ONLY AWP, AIM/HS lub arenki 1vs1 - Ale to wiadomo, moja "wyobraźnia", ponieważ serwery 1.6 to skarbonki bez dna.

- Podwyżka dla @ Tugeza

- Jakieś okno w piwnicy dla @ Paweł.

- Enderion wspomniał o dodaniu emotek, a więc naszedł mnie taki pomysł. Po pierwsze: stworzyć zbiorczy temat, w którym użytkownicy będą mogli proponować emotki. Następnie zrobić selekcję obecnych emotek, zostawić te "nowsze", częściej używane, a te praktycznie nieużywane usunąć, być może dodać coś z propozycji. I robić to regularnie. Przykładowo co miesiąc, dwa, trzy, idk... 

2.

Spoiler

20250704152919_1.jpg.c5caa454dfc0aef9c2e172e0912193df.jpg

Edited by xRyBsoN
j4ckob.,

Zaliczone - 2 PKT.

CO TWOIM ZDANIEM POWINNO ZMIENIĆ SIĘ NA SIECI?

W sumie to nie mam jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie, na pewno chętnie zobaczyłbym jakiś serwer OnlyAWP 1.6 albo Arenki 1v1 w 1.6, ale to jest raczej ciężki projekt do ogarnięcia, pograłbym też na jakiejś starej dobrej paczce Paintballa. 

j4ckob.,

Zaliczone - 1 PKT.

co powinno się zmienić?

nwm szczerze , napewno był zobaczył więcej trybów na sieci 1.6 pod względem serwerowych typu deathrun/surfy/basebuilder/zombie escape/paintaball ,ale no cóż zrobić te tryby w 2k25 to już wymarłe tryby :PepeSad2: ,ale z tych aktyalnych co mamy na sieci to coś z jb trzeba zrobić i go rozkręcić bo pustki a paczka nawet fajna jest pod względem ile też przegrałem godzin na jot bekach.

zad serwerowe

Spoiler

happyberdey.jpg.9cdcf99d570ab61c1e5711ea0956871b.jpg

Edited by PotegaMiecza
j4ckob.,

Zaliczone - 2 PKT.

Spoiler

20ADB41.JPG.2063ac4bcec660e82fe722894bcc026e.JPG

Mini-ranking serwerowy (top 10)

Raz w tygodniu aktualizowany na forum/Discordzie.

Pokazuje: najwięcej fragów, najlepszy K/D, najwięcej HS.

Możliwość dodania tytułu na forum lub czacie (np. „Top Fragger Tygodnia”).

j4ckob.,

Zaliczone - 2 PKT.

• Paweł. unpinned and unfeatured this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...