Danel099b Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Wrzuciłem na swój kanał filmik z serwera ONLY DD2 1shot2kill.pl ASYSTY | FREE VIP 24-9, dlatego też pochwale się z wami nim o to link: https://www.youtube.com/watch?v=mv3MZfBjRSs Jeśli odcinek się spodoba, na pewno nagram coś jeszcze Jeśli są chętni z ts 3 aby nagrać wspólny odcinek po proszę o wiadomość. futuba 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Poleciał Sub oraz Like pod filmem. Postaraj się polepszyć dźwięk audio, chodzi o mikro jakąś dźwięku poprawiaj np: programem takim jak goldwave. Oraz najlepiej abyś dźwięki z gry nie łapał twój mikrofon tylko program którym nagrywasz, polecam ci ogarnąć program dzięki któremu nagrywasz ale obraz z gry i z dźwiękiem gry idzie na inną ścieżkę dźwiękową a audio z mikrofonu idzie na inną ścieżkę. Wtedy bez problemu swój dźwięk przez mikrofon możesz spokojnie polepszyć programem takim jak np: goldwave jest od darmowy. Masz również szumienie w mikrofonie lekkie więc tak jak wyżej polecam nagrywać audio(dźwięk z mikrofonu) na inną ścieżkę a obraz na inną wtedy bd mógł to bez problemowo polepszyć programie, do montażu tego polecę Ci Camtasia Studio 8 lub Sony Vegas pro 13. są to płatne programy lecz na dobry początek Crack jest w necie, a do nagrywanie mirillis action polecam Ci akurat ten program bo w nim możesz właśnie na dwie osobne ścieżki nagrywać. To tyle z mojej strony i Powodzenia A jeśli chcesz serio się zająć nagrywanie Filmów na youtube polecam ogarnąć sobie w miarę dobry sprzęt, oraz zamówić u jakiegoś Grafika Avatar,Banner oraz miniaturki pod filmy, staraj się zachęcić widzów do oglądania twoich filmów oraz jego subowania, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danel099b Posted August 30, 2017 Author Report Share Posted August 30, 2017 Dzięki za opinię, aktualnie nagrywam frapsem który nagrywa mój głos i dźwięk z gry razem dlatego że tak sobie ustawiłem w opcjach bo mi jest wygodniej (Wiem że mogę sobie odznaczyć nagrywanie swojego głosu). Postaram się wszystko w następnym filmie poprawić. Aktualnie składam komputer, muszę jeszcze zakupić kartę graficzną ( mam tam sumie zintegrowaną z komputerem ale to wiadomo że to słabe) i pamieć ram. Z tymi banerami miniaturkami coś załatwię Link to comment Share on other sites More sharing options...
futuba Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Godzinę temu, Danel099b napisał: Dzięki za opinię, aktualnie nagrywam frapsem który nagrywa mój głos i dźwięk z gry razem dlatego że tak sobie ustawiłem w opcjach bo mi jest wygodniej (Wiem że mogę sobie odznaczyć nagrywanie swojego głosu). Postaram się wszystko w następnym filmie poprawić. Aktualnie składam komputer, muszę jeszcze zakupić kartę graficzną ( mam tam sumie zintegrowaną z komputerem ale to wiadomo że to słabe) i pamieć ram. Z tymi banerami miniaturkami coś załatwię OBS jest dobrym rozwiązaniem, masz ustawienie bitratu, podzielenie dźwięku na 2 lub więcej ścieżek. Rozmiar filmów jest śmieszny, sam popatrz Sensor Ci ucieka chyba w myszce Ale rzeczywiście żeby była oglądalność to tam musisz strzelac 1 tapy hsy Powodzenia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danel099b Posted September 1, 2017 Author Report Share Posted September 1, 2017 (edited) Dzięki za wskazówki, będę starał się te filmy robić coraz lepsze, trochę pogram to hedy zaczną wchodzić Dzięki waszej pomocy w moim najnowszym filmie dźwięki są już nagrane osobno, sam film wrzuciłem nie mp4 tylko w avi. Jeszcze jakiś filmik z waszej sieci, nie długo na mój kanał wrzucę, pierw muszę go nagrać Edited September 1, 2017 by Danel099b Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 (edited) Frapsem sie nie opłaca nagrywać. Filmy które nagrywasz grapsem mają bardzo duzy rozmiar po kilkanascie Gb. Które powoduje dłuższe renderowanie filmu. Nagrywaj tak jak @Futuba mówił OBS lub innym wypadku Action.. A szczerze Ci powiem z tego co mi wiadomomo. większość tych rozwiniętych Youtuberów nagrywa właśnie OBS"em #Edit Właśnie obejrzałem twój nowy odcinek. Ogarnąłeś trochę ten mikro i bardzo dobrze. Słychać że się stresujesz. Staraj powoli ten stres wyeliminować. Lub przed nagraniem zapal lufke lub wypij piwo lub setke. ale zebys nie byl pijany. Edited September 1, 2017 by .::FocuS::. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danel099b Posted September 2, 2017 Author Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Pierwszy film który wrzuciłem był w formacie mp4 i miał około tam 170mb, a najnowszy wrzuciłem w avi i miał 6gb, na szczęście mam szybki dobry internet, więc wrzuciło się szybko. Spróbuje teraz nagrać innym program i zobaczę jak to będzie Jeszcze raz dzięki za wskazówki rady Edited September 2, 2017 by Danel099b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts