Jump to content

SKARGA NA ADMINA DYLU!

demolka
 Share

Recommended Posts

Twój nick: eQ` demolka

Nick gracza/admina na którego składasz skargę: dylu

Opis sytuacji: 

Witam , wszedłem dziś sobie pograć , gram okolo 1 minute w TT i nagle dostaje kicka z powodem "cele" gdzie nie miałem żadnej PAKI oraz nie stałem na respie tylko od razu przemieściłem się na "A" no i ban. Wszedłem ponownie powiedziałem pare słów, miedzy innymi zeby nie nad używał swojej władzy podniesionym tonem, i nagle ban za obrazę Admina!!! ja się pytam czy to za przeproszeniem zero zasługuje na tą funkcje!!!??? czy sobie też daje od tak bany podczas gry? kupiłem vipa na 2 miesiące chciałem tu zostać ale kur*** skoro wchodze na serwer i od razu mnie jakiś minus kickuje , pozniej banuje to jak grać!!?! Godzina 20:50 serwer DD2, prosze zobaczyć sobie na hltv co ten gówniarz robi! Prosze niech to oceni jakaś kompetentna osoba, i prosze administracje niech goni takie dziadostwo bo psują reputacje jednemu z lepszych serwerów.

Dziekuje, i pozdrawiam.

"dodam jeszcze że w tt czesto stoją na respie i admini przymykają oko, a to gó*no banuje ludzi którzy swobodnie grają" !!!!

IP/ID gracza:

Data i czas zdarzenia: 20:50 

Dowód (ss/demko):http://f1.hltv.org.pl/srv39334/HLTV-1708292034-de_dust2.dem.zip

Bez tytułu.png

Bez tytułu1.png

Edited by demolka

ja napiszę tylko Tyle:

po 1 uwagę Ci zwracał a Ty z nim wchodziłeś w dyskusje i prowokowałeś i zaczepiałeś

po 2 Ty jak i polowa graczy mylicie pojęcie respawn.

po 3 jak sprawdzisz jego bany to leciały za respa jak szalone 

Kur*a po zdjęciu wnioskuję że stary z Ciebie chłop a piszesz skargi jak hot 16latek o bana na 5 minut. Stary przyjmij go na klatę i wracaj do gry bez popełniania tych błedów. To jest tylko 5 minut powtarzam. Po drugie Dylu to jeden z najlepszych adminów jaka ta sieć posiada więc, a Ty piszesz  "czy te zero zasługuje na pełnienie tej funkcji" MASAKRA. Stary a głupi :(

6 minut temu, Vixo napisał:

Kur*a po zdjęciu wnioskuję że stary z Ciebie chłop a piszesz skargi jak hot 16latek o bana na 5 minut. Stary przyjmij go na klatę i wracaj do gry bez popełniania tych błedów. To jest tylko 5 minut powtarzam. Po drugie Dylu to jeden z najlepszych adminów jaka ta sieć posiada więc, a Ty piszesz  "czy te zero zasługuje na pełnienie tej funkcji" MASAKRA. Stary a głupi :(

Jeżeli ktoś bezpodstawnie banuje i przeszkadza w grze to uwierz że to wkurw*a, skarga nie jest o bana na 5 min !! tylko o to że pokazuje kim on nie jest , niech ktoś obejrzy demko i wtedy sie wypowiada! grasz normalna rozgrywke!! nie kampisz , wykonujesz cele a nagle wylatujesz z gry! ludzie... zastanowcie sie co piszecie!

obejrzyjcie demko i powiedzcie czy wyrzucanie mnie z gry było zasłużone! czy ktoś naduzywa swoich funkcji, bo skarga jest nie o bana tylko o nadużywanie !

Edited by demolka

Nie bez potrzeby jest napisane " DOWÓD" więc dlaczego wypowiadacie się bez analizy demka? Ludzie, gram w to długo i znam dobrze zasady tej gry wiec wiem co można a czego nie, i nikt mi nie wmówi że to jest odpowiednia osoba na tym stanowisku!! nie daje pograć normalnym ludziom, po za tym pewnie i tu regulamin forum mowi że osoba zgłoszona powinna się wypowiedzieć do zaistniałej sytuacji na forum, a on po za grą nie zna takiego czegoś.... jeżeli takie zasady są na serwerze za jakie zostałem 2 razy wywalony z gry to sory, ale nikt nie bedzie grał kiedy wchodzi na serwer bije 3 typa i wylatuje po 2 minutach, bo tak adminowi się podoba... i raz jeszcze wspomnę, że skarga nie jest za bana 5 min, ale bezpodstawne wywalanie z gry i nadużywanie swoich praw, po za tym struga kozaka na serwerze co to nie on , spina się bardziej niż guma na stringach u kobiet... dno

I jak sobie wyobrażasz rozwiązanie sytuacji skoro nawet tutaj obrażasz? Nie chcesz by się do Ciebie tak zwracano, a sam to czynisz.

Kick był słuszny, ponieważ nie dawałeś oznak ruchu w stronę wykonania celu. Paka leżała 40 sekund w oknie na B, a wolałeś posiedzieć na A.

Cel to nie tylko wyjście z respa i wejście na BSa, a doprowadzenie bomby do podłożenia

Ban na 5 minut jaki otrzymałeś sam już wyjaśniłeś, czym też dowodzisz w skardze.

Z adminem już pomówiłem o Waszych prowokacjach wzajemnych, także uznaję temat za wyczerpany.

Chciałbym jeszcze wspomnieć o Twoim pingu, który często się zdarza i powoduje u Ciebie klatki. Proszę o popracowanie nad tym. Na pewno DyLu miał to również na uwadze.

Życzę owocnej pracy.

Dziękuję.

Edited by Matt.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.