Jump to content

nowe Mapy ?

Sic
 Share

Recommended Posts

Siemka  mam taką mała propozycje ze względu na to że będzie reset niedługo można by było wprowadzić więcej mapek , jest masa map które są skopiowane z GO do 1.6 , takie jak np. de_cache . Myślę że przyjemniej grało by się na 8-10 mapach niż 4 aktualnie , wprowadziło by to troszkę większa różnorodność  jak i nowych graczy ;)  pozdrawiam

Dodatkowo , można by było dodać jeszcze funkcję "mało graczy" żeby wieczorami jak jest 10 osob grac na aim_mapach :D

Wałkowane (1000000000000000000 x 1000000000000000)ⁿ = ???? (sobie policzcie)... Ludzie, czy wy rozumu nie macie? Jak na serwerze 4MAPS chcecie wstawić 10 MAP???? Czy ja już jestem debilem i 4 nie znaczy 4?? Może mnie @Roni oświeci, chyba, że on także już przez was pierdolca dostaje z cyferkami

Co do podmiany map, była już taka akcja i wy na każdą mapę tylko !!!!!!!NARZEKACIE!!!!!!!

Co do map cs 1.6 >GO mapy ważą dużo, są bardziej wymagające sprzętowo i dużo osób narzeka na zbyt duże spadki FPS lub nawet nie wchodzą na serwer tylko jak widzą za dużo do ściągania naciskają "CANCEL"

Z dodaniem map myślę, że jest to beznadziejny pomysł. Natomiast funkcja taka jak "mini mapa" np od godziny 22-6 byłaby świetną propozycją, wtedy gra mniej osób, a co z tym idzie - nie trzeba siebie szukać po całej mapie. Ewentualnie wiem, że jest taki mod, że gdy jest mało graczy (mniej niż 5 na drużynę) w przypadku mapy de_dust2 blokuje przejście z respa tt do b/ dolnego trupa od środka/ mid od respa ct i środkową bramę, wtedy gra się tylko na a. Było to super rozwiązanie i można to tu wprowadzić :)

Co do problemu szukania na mapie. To jest wgrany plugin blokujący jednego BS'a więc o jakim szukaniu wy mówicie?

Czyżby plugin przestał działać? Jeśli tak jest proszę to zgłosić, a nie wymyślać jakieś małe mapy. 

Chcecie więcej map zapraszam na FFA, chcecie małe mapy typu aim, fy zapraszamy na serwer AIM

ile razy można pisać o tym samym ? jak już chciecie zmiany mapy to widze 2 możliwości... albo admin ma taka mozliwosc przez glosownie np., jak jest mało graczy, albo zmienić nuke bo gracze na ta mape narzekają (ta opcja nie ma sensu, bo gracze zawsze bada niezadowoleni ) wiec zostawiłbym tak jak jest i nie poruszal tego tematu raz na tydzień ;)

Nikt nie każe zmieniać 4mapsa na 10mapsa. Zamiast na*********ć przez cały dzień 4 mapy do zrzygania można wymieniać co reset 1 mapkę. Nie wiem, dawno mnie tu nie było i nie wiem czy padł pomysł z podmianą mapek, oświećcie mnie.

A wy nagle się kłócicie jak by ktoś wam rodzinę obraził...

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.