Sic Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Siemka mam taką mała propozycje ze względu na to że będzie reset niedługo można by było wprowadzić więcej mapek , jest masa map które są skopiowane z GO do 1.6 , takie jak np. de_cache . Myślę że przyjemniej grało by się na 8-10 mapach niż 4 aktualnie , wprowadziło by to troszkę większa różnorodność jak i nowych graczy pozdrawiam Dodatkowo , można by było dodać jeszcze funkcję "mało graczy" żeby wieczorami jak jest 10 osob grac na aim_mapach jdrkw 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbaa Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Więcej map na serwerze 4MAPS to bezsens, ale wprowadzanie innych map co miesiąc (lub inny okres czasu) nie byłoby w sumie złe. Ptaku 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Wałkowane (1000000000000000000 x 1000000000000000)ⁿ = ???? (sobie policzcie)... Ludzie, czy wy rozumu nie macie? Jak na serwerze 4MAPS chcecie wstawić 10 MAP???? Czy ja już jestem debilem i 4 nie znaczy 4?? Może mnie @Roni oświeci, chyba, że on także już przez was pierdolca dostaje z cyferkami Co do podmiany map, była już taka akcja i wy na każdą mapę tylko !!!!!!!NARZEKACIE!!!!!!! Co do map cs 1.6 >GO mapy ważą dużo, są bardziej wymagające sprzętowo i dużo osób narzeka na zbyt duże spadki FPS lub nawet nie wchodzą na serwer tylko jak widzą za dużo do ściągania naciskają "CANCEL" jdrkw , Sadysta , [Soul]jaboy and 2 others 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gnomek Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 *cough* Go:Mod FFa *cough* Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Z dodaniem map myślę, że jest to beznadziejny pomysł. Natomiast funkcja taka jak "mini mapa" np od godziny 22-6 byłaby świetną propozycją, wtedy gra mniej osób, a co z tym idzie - nie trzeba siebie szukać po całej mapie. Ewentualnie wiem, że jest taki mod, że gdy jest mało graczy (mniej niż 5 na drużynę) w przypadku mapy de_dust2 blokuje przejście z respa tt do b/ dolnego trupa od środka/ mid od respa ct i środkową bramę, wtedy gra się tylko na a. Było to super rozwiązanie i można to tu wprowadzić Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrkw Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Moim zdaniem jest to bez sensu. 4maps to 4maps. Ja osobiście nie lubię map CSS itp. była kiedyś dodana mapa de_aztec ale ludzie tylko na nią narzekali. Myślę że jak zostaną dodane nowe mapy będzie ten sam problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zimny Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Co do problemu szukania na mapie. To jest wgrany plugin blokujący jednego BS'a więc o jakim szukaniu wy mówicie? Czyżby plugin przestał działać? Jeśli tak jest proszę to zgłosić, a nie wymyślać jakieś małe mapy. Chcecie więcej map zapraszam na FFA, chcecie małe mapy typu aim, fy zapraszamy na serwer AIM Gnomek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.::FocuS::. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 4maps to 4 mapy i nie bd to zmienione. Jeśli chcesz pograć na innych mapach to powiem to co wyżej osoba. Masz sporo serwerów do wyboru zawsze na jakiś czas mozesz isc na inny serwer na tej Serwerowni i sb po strzelać... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 (edited) Jak chcecie więcej map to macie go mod ffa, a 4 mapsa zostawcie w spokoju, dziękuję :v Edited August 29, 2017 by zjc Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas1 Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 ile razy można pisać o tym samym ? jak już chciecie zmiany mapy to widze 2 możliwości... albo admin ma taka mozliwosc przez glosownie np., jak jest mało graczy, albo zmienić nuke bo gracze na ta mape narzekają (ta opcja nie ma sensu, bo gracze zawsze bada niezadowoleni ) wiec zostawiłbym tak jak jest i nie poruszal tego tematu raz na tydzień Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrkw Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 @wojtas1 Nuke zostawić w spokoju. Fajnie się skanuje PO PROSTU niech żadna zmiana nie zostanie wprowadzona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tost z ananasem Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jeszcze czegoś nie napisałem w 1 poście, a edytować nie będę bo sobie post nabije, kappa. Nie ma co zmieniać nic na serwerze skoro wychodzi tak jak jest teraz. Skąd wiesz, że po zmianach jakie Ty chcesz wprowadzić serwer będzie świecił mniejszymi ilościami graczy? o_0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski Belg! Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jak sie nie podoba to nie grać ! 4maps to 4maps krotko ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Nikt nie każe zmieniać 4mapsa na 10mapsa. Zamiast na*********ć przez cały dzień 4 mapy do zrzygania można wymieniać co reset 1 mapkę. Nie wiem, dawno mnie tu nie było i nie wiem czy padł pomysł z podmianą mapek, oświećcie mnie. A wy nagle się kłócicie jak by ktoś wam rodzinę obraził... piesio DD2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Zamykam... Wiecie ile razy już temat był wałkowany. Można szybko zaszkodzić serwerowi w taki sposób jak niektórzy proponują... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 4, 2017 Report Share Posted September 4, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted October 26, 2017 Report Share Posted October 26, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts