xtreme Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Nick:.: X T R E M E :. Wiek:20 Mutacja: Tak Znajomość amxx: 7/10 Dlaczego ty?: Gram na serwerze od dłuższego czasu,kultularny ,pomocny, miałem juz admina lecz na innym serwerze. . Mysle że pomoc na serwerze się przyda. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer: Przeglądałem serwery i akurat trafiłem na ten i tak juz zostało od dłuższego czasu Czy posiadasz działający mikrofon?:Tak Platforma (STEAM/NON STEAM):NON Steam Czy zapoznałeś się z warunkami na admina i spełniasz je w 100%? (TAK/NIE):Tak,zapoznałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polski Belg! Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Mozna dać szanse , aktywny chlopak ,kulturalny ,nikomu nie wadzi xtreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kub1nho Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na nie +wiek +aktywny -forum -steam Nadrobisz forum to będę na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Myślę, że szanse można dać. Natomiast opanuj się troszkę z kulturą (rozumiem, że nerwy i te sprawy ale już kilka razy z rzędu słyszałem słowa nie na miejscu z Twojej strony) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rossa Voorhees Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Na NIE. - konto po podanie - nie umie wstawic nawet gt - nie widzialem jakies aktywnosci na u@ - amx (nie wierze) + wiek (i to tyle) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme Posted August 29, 2017 Author Report Share Posted August 29, 2017 2 minuty temu, RossaNero napisał: Na NIE. - konto po podanie - nie umie wstawic nawet gt - nie widzialem jakies aktywnosci na u@ - amx (nie wierze) + wiek (i to tyle) Moze zacznij na serwer wchodzić po prostu Natomiast konto po podanie było ostatnio widac jak sam masz ogarniete forum .Nawet nie pozdrawiam https://www.gametracker.com/player/.%3A X T R E M E %3A./80.72.45.126:27015/ Prosze Link to comment Share on other sites More sharing options...
jdrkw Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Na nie - steam +mikro + mutacja - gt - forum - konto pod podanie +/- aktywny Link to comment Share on other sites More sharing options...
piesio DD2 Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 +wiek +mikro +nikomu nie wadzi -gt -forum Nie jestem ani na tak ani na nie Napisałem to żebyś wiedział nad czym po pracować Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShadowElite Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Na Tak -gt +aktywny na serwie +wiek +amx -steam - kultura boleje w Twoim przypadku. Ponosi Cię często? Troszkę pracy i wszystko będzie cacy? Moim zdaniem szanse można dać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
toxikel Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 (edited) Aktywność na forum: 5h, 10 postów, minimum tygodniowe konto, brak warnów - Aktywność na serwerze: minimum 20h i 2 tygodnie stażu - Kultura osobista oraz dojrzałość emocjonalna - Platforma STEAM i ukończone 16 lat -/+ Steam to podstawa u admina masz nie całe 10h przegrane na serwerze a w wymaganiach pisze 20h. W poprzednim podaniu (19 sierpnia) pisałeś, że nadrobisz forum a od tamtej pory napisałeś 5 postów i wszystkie są z podań. A no i pisałeś, że spełniasz warunki na admina w 100% no nie wydaje mi się. Edited August 31, 2017 by toxikel Link to comment Share on other sites More sharing options...
X3R3V1 Posted September 1, 2017 Report Share Posted September 1, 2017 Nigdy nie lubiłem kiedy osoby które zakładają konta na forum tylko żeby podanie złożyć dostają admina. Potem nawet na nie nie wchodzą. Jestem na nie. Zacznij więcej grać na serwerze, pokaż się oraz częściej zaglądaj na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikrus443 Posted September 3, 2017 Report Share Posted September 3, 2017 Mówiłeś żebym zobaczył twoje podanie więc zobaczyłem - osoba składająca podanie nie piszę nic pod swoim postem/ -nie umiesz wstawiać gt -/+ może jesteś ogarnięty na serwie ale słaba aktywność na u@ - co do amx nie jestem przekonany że masz taką wiedzę -brak steam Pograj jeszcze na naszym serwie i kup przede wszystkim steam i nadrób forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILL^ALL*[email protected].@ Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 widać ze czasu mu nie brakuje a aktywni Admini sie przydadzą, czesto go widuje Jestem Na Wielkie tak . Tylko Ten NON STEAM pora zainwestowac w Steam KOleżko Link to comment Share on other sites More sharing options...
janas723211 Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Jestem na nie.Za mało grasz na serwerze (gt nadrób). Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtreme Posted September 6, 2017 Author Report Share Posted September 6, 2017 Przepraszam ze odpowiem sam pod swoim postem ale tyle osob sprawdzalo moje GT i sam popełniłem błąd bo te gt nie jest z tego serwera o to prawdziwe gt https://www.gametracker.com/player/.%3A X T R E M E %3A./80.72.40.221:27015/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Dostaniesz okres próbny. Tak jak w wypadku kolegi, po czasie podejmę decyzję co dalej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roni Posted September 6, 2017 Report Share Posted September 6, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Soul]jaboy Posted November 23, 2017 Report Share Posted November 23, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts