insane. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Nick: insane. Imię: Oskar Wiek: 19 Znajomość AMX (1-10): 7 Sprawny i działający mikrofon: Tak jak zapewniałem, znalazł się i mikrofon, więc TAK. Link do swojego GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/insane./91.224.117.247:27015/ Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Chciałbym zostać administratorem dlatego, że najczęściej w porannych godzinach go brakuje a wtedy na serwerze jest samowolka, młodsze osobniki się przekrzykują, tu ktoś po teksturach biega, tu tamto tu siamto... Myślę, że dodatkowe ręce się przydadzą w waszym składzie. Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:215285325 Staż w Counter-Strike 1.6: Około 7/8 lat, wiadomo z przerwami. Czy posiadałeś już admina?: Oczywiście, że tak, lecz zrezygnowałem z niego z powodu rzadkiego pojawiania się na serwerze i stracenia chęci do gry w Counter Strike'a. W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Poprzez stronę internetową, szukałem jakiegoś fajnego cod mod'a do grania, i znalazłem. *.* Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Na tak Wiek Ma micro-slyszalam wczoraj Steam Doswiadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na tak. + Znany i lubiany na serwerze. + Mikro. + Steam. + Doświadczenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyMcYmMm Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na tak - Mikro ma - Steam jest - Ma doświadczenie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tańcz Jak Małpa Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na Tak. -Steam -Doświadczenie -Wiek -Gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
BotPawel Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Na tak Powody Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasfa Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts