Jump to content

[SDC]Daniel

[SDC]Daniel
 Share

Recommended Posts

Nick:[SDC]Daniel
Imię: Daniel
Znajomość AMX (1-10): 9
Sprawny i działający mikrofon: TAK
Link do swojego GameTracker'a:
Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bo już tu byłem dawno temu... z jakieś 2 lata temu, zaprzestałem gry  rodzina, dom ipt itd. wracam w wielkim stylu  
Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID:  STEAM_0:0:36434509
Staż w Counter-Strike 1.6: z 10 lat gry i to lekko
Czy posiadałeś już admina?: Tak
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Mam ciągle serwer w ulubionych :)

Bez problemu mogę opłacać składki itp itd :) to nie problem

Pozdrawiam

Steam + 

AMX + 

Nie Podałeś linku do gt ?

Widziałem cie raptem 2 razy a siedzę praktycznie od 17 non stop 

Miałeś admina to + ale kiedy to było daj się poznać graczom nikt cie praktycznie nie kojarzy, Pospieszyłeś się za bardzo według mnie, nie chce ci w żaden sposób zaszkodzić ale mam prawo wyrazić swoją opinie, w chwili obecnej jestem na NIE 

No nie mogę odzyskać starego konta... :/ dlatego jest nowe... wydaje mi się że to nie problem :) a że ludzie nie znają to tylko działa na korzyść dla admina:) Admin nie jest od tego żeby się ujawniać i rozchwalać, ma byc skuteczny :) Napewno są gdzieś jeszcze rankingi gdzie byłem  top1 na zakonczenie sezonu :)  Krystiana nie mogę dorwać na steam żeby pogadać. to i tak to wygląda :). Ale spoczko, rozumiem. każdy może się wypowiedzieć, jest bardzo dużo nowych graczy, dziś zauważyłem dosłownie kilka nicków które pamiętam z dawniejszych czasów :)

Drogi Danielu jeżeli byłeś tu adminem to wiesz że jest coś takiego jak wymagania. Każdy gracz bez wyjątku (Więc ty też) jest zobowiązany do spełnienia ich.

http://prntscr.com/ge6lc0

Za takie gt automatycznie podanie powinno zostać odrzucone i zamknięte.

Oczywiście jestem na nie, lecz jeżeli aktywność na serwerze, oraz forum wzrośnie będę w stanie zmienić zdanie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.