[SDC]Daniel Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Nick:[SDC]Daniel Imię: Daniel Wiek: 28 lat Znajomość AMX (1-10): 9 Sprawny i działający mikrofon: TAK Link do swojego GameTracker'a: Dlaczego chciałbyś zostać administratorem: Bo już tu byłem dawno temu... z jakieś 2 lata temu, zaprzestałem gry rodzina, dom ipt itd. wracam w wielkim stylu Czy posiadasz STEAM? (TAK/NIE) jeżeli tak, podaj STEAM_ID: STEAM_0:0:36434509 Staż w Counter-Strike 1.6: z 10 lat gry i to lekko Czy posiadałeś już admina?: Tak W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?: Mam ciągle serwer w ulubionych :) Bez problemu mogę opłacać składki itp itd to nie problem Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
skowronek [t] Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Jestem na tak +wiek + steam + znajomość amx + dużo godzin przegranych Tańcz Jak Małpa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kamilek Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Steam + AMX + Nie Podałeś linku do gt ? Widziałem cie raptem 2 razy a siedzę praktycznie od 17 non stop Miałeś admina to + ale kiedy to było daj się poznać graczom nikt cie praktycznie nie kojarzy, Pospieszyłeś się za bardzo według mnie, nie chce ci w żaden sposób zaszkodzić ale mam prawo wyrazić swoją opinie, w chwili obecnej jestem na NIE Tańcz Jak Małpa and RyMcYmMm 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[SDC]Daniel Posted August 28, 2017 Author Report Share Posted August 28, 2017 No nie mogę odzyskać starego konta... dlatego jest nowe... wydaje mi się że to nie problem a że ludzie nie znają to tylko działa na korzyść dla admina:) Admin nie jest od tego żeby się ujawniać i rozchwalać, ma byc skuteczny Napewno są gdzieś jeszcze rankingi gdzie byłem top1 na zakonczenie sezonu Krystiana nie mogę dorwać na steam żeby pogadać. to i tak to wygląda . Ale spoczko, rozumiem. każdy może się wypowiedzieć, jest bardzo dużo nowych graczy, dziś zauważyłem dosłownie kilka nicków które pamiętam z dawniejszych czasów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrian. Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Drogi Danielu jeżeli byłeś tu adminem to wiesz że jest coś takiego jak wymagania. Każdy gracz bez wyjątku (Więc ty też) jest zobowiązany do spełnienia ich. http://prntscr.com/ge6lc0 Za takie gt automatycznie podanie powinno zostać odrzucone i zamknięte. Oczywiście jestem na nie, lecz jeżeli aktywność na serwerze, oraz forum wzrośnie będę w stanie zmienić zdanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wredzioszek Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Na nie Gt Nikt Cie prawie nie zna Wypowiadasz się w swoim podaniu Koledzy wyzej dodali wszystko, wiec wniosek jest prosty RyMcYmMm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyMcYmMm Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Jestem na nie - Brak podane gt - wypowiadanie sie we wlasnym podanie - Wbiles na serwer na 15 minut I od razu podanie. - Nikt Cie prawie nie zna Wredzioszek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fasfa Posted August 30, 2017 Report Share Posted August 30, 2017 Jestem na nie -prawie nigdy nie widziałem cie na serwerze Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 31, 2017 Report Share Posted August 31, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts