Mordolx Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 grałem sobie spokojnie na serwerze cod 501 i w pewnym czasie coś sie zepsuło nie moge wejść na serwer pisze Not Ressponding ale mnie nie wyrzuciło grałem do kiedy chciałem i w penym momencie stwierdziłem że musze isć odpoczonć wyłonczyłem kompa i poszłem jak przyszłem nie mogłem wejść na serwer prubowałem przez konsole odinstalowywałem cs'a to jest już chyba 3 dzień i nadal nie moge wejść no bo naprawa od hostingu powinna trwać 1 dzień a nie 3 więc prosze o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 28, 2017 Report Share Posted August 28, 2017 Pisałem ci że to chodzi o internet. Napisz do Krystka swoje IP i serwer na jakim chcesz grać to ci ogarnie. Odpisze Ci jak najszybciej będzie mógł @Krystek Link to comment Share on other sites More sharing options...
YABADABADOOO Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Miałem ten sam problem i dosłownie przed chwilą zauważyłem ze serwer już działa wiec wielkie dzięki @Krystek za pomoc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krystek Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 5 godzin temu, JANUSZ po piwie napisał: Miałem ten sam problem i dosłownie przed chwilą zauważyłem ze serwer już działa wiec wielkie dzięki @Krystek za pomoc. Tak, gdy byłem w pracy dostałem informację, że wszystkie IP przeze mnie zgłoszone + ich zakresy zostały specjalnie odblokowane aby bez żadnych weryfikacji mogły się łączyć. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts