Jump to content

Nasza "kochana" Nicoletta

Krampus
 Share

Recommended Posts

Twoj nick: MrTheBoSS-,-

Nick gracza/admina:Nicoletta ;)
Czas zdarzenia: ---
Ip i steam id gracza/administratora:NS
Opis sytuacji: Głównie chodzi o brak administracji, groźby w postaci permow bo ma "układy" oraz jak w Jej skardze zauważyłem zażalenia w postaci kłamstw w podaniu na admina.

Najpierw chciał bym zacząć od tego, że nasz kochana nicola nie pojawia się od paru dni bez uprzedzenia na forum z tego co wiem a jeden z adminów stracił właśnie za takie coś bo logował się z 30 min chyba dziennie a z 2 dni go nie było ogólnie bez zgłaszania. Więc jeżeli ma być równowaga traktowania graczy na serwerze to proszę bliżej się przyjrzeć temu.

Do tych gróźb w postaci Perma (SS mam jak by były potrzebne) to nie było w grze więc dlatego to jest tylko taki dodatek bo nie to jest głównym tematem ale obawiam się tego że mogę skończyć jak gracz: adi camper3r co napisał 7 dni temu skargę na nią z powodu dawania bana. Będę teraz pewnie dostawał cały czas bany za nic na serwerze bo już groźby się pojawiły. Mamy już przykład jednego gracza z wielu np: adi camper3r poszła skarga za to lecz jeszcze tego nie rozpatrzono: 

Ostatni punkt to jest moja odpowiedź jak by na poprzednią skargę nicoletty o niby moich "KŁAMSTWACH" w podaniu. W podaniu jest napisane że wchodzi często po 22 godzinie kiedy adminów nie ma a prawda jest taka że jej ogólnie już trochę dłuższego czasu nie ma a jak wchodzi to na 5-20 minut a w nocy wbijają typu "sh". Do tego dodam że napisała iż ma mikrofon a od 4 miesięcy jak nie więcej nic nie pokazywało że go NAWET ma  jak wbiła do nas na ts tak samo nic nie miała. To chciał bym tylko dodać związku z skargą  która jest zamknięta na mnie. Rozumiem że mikro nie musi używać ale postanowiłem to napisać, ponieważ z nami na ts nie otworzyła twarzy i miała cały czas ikonę "Mikrofon wyciszony". Skoro mówimy już o kłamstwach w podaniach to rozwińmy trochę to. W podaniu można sprawdzić jak co napisała nasz "KOCHANA" Nicolcia (podam to poniżej) Na sam koniec dodam że nadużywa admina cały czas typu slay.

Tu jest JEJ podanie: 

Skarga jest, lecz ja żadnych dowodów nie widzę. Piszesz, że grozi graczom, że rozda im permy tak? w takim razie podeślij mi na pw dowody. Co do poprzedniej skargi na nią jeszcze nie rozpatrzonej, to w wolnym czasie osobiście zerknę tam.

37 minut temu, Conte napisał:

Skarga jest, lecz ja żadnych dowodów nie widzę. Piszesz, że grozi graczom, że rozda im permy tak? w takim razie podeślij mi na pw dowody. Co do poprzedniej skargi na nią jeszcze nie rozpatrzonej, to w wolnym czasie osobiście zerknę tam.

SS już wysłałem ci.

Ale główny temat jest taki że Nicoli nie było już parę dni bez uprzedzenia na forum z tego co wiem. A jeden admin stracił właśnie przez takie coś bo.... 3 dni go nie było a jak był to na 10-15 minut. 

To co napisałem na sam koniec to jest tylko i wyłącznie odpowiedź na to co Nicoletta napisała że NIBY skłamałem w podaniu. 

Edited by Krampus

6 godzin temu, Krampus napisał:

Ale główny temat jest taki że Nicoli nie było już parę dni bez uprzedzenia na forum z tego co wiem. A jeden admin stracił właśnie przez takie coś bo.... 3 dni go nie było a jak był to na 10-15 minut. 

Admin nie może zostać zdegradowany, tylko i wyłącznie z tego powodu iż nie było go przez 3 dni na serwerze, więc coś musiało Ci się pomylić. Racja, nie było jej przez ostatnie 3 dni na serwerze, ale wcześniejsze dni była i to po kilka godzin dziennie, więc nie widzę tutaj żadnego naruszenia regulaminu.

xxd.png

Co do samego podania, to już opiekun decyduje kogo i czy przyjmuje. Czepiasz się tego że napisała w podaniu że ma mikro a go nie używa, widzisz ona ma do tego prawo. Ja raczej bym się przyczepił że napisana jest znajomość amx 10/10, a założyłbym się że nie przekracza ona poziomu 6 ;) 

Czekam wciąż na te ss'y bo nie dotarły one prawidłowo.

A i nie pisz że: 

8 godzin temu, Krampus napisał:

jej ogólnie już trochę dłuższego czasu nie ma

Bo GT mówi zupełnie co innego. To że jej nie widujesz, to nie znaczy że nie gra :) 

9 minut temu, Conte napisał:

Admin nie może zostać zdegradowany, tylko i wyłącznie z tego powodu iż nie było go przez 3 dni na serwerze, więc coś musiało Ci się pomylić. Racja, nie było jej przez ostatnie 3 dni na serwerze, ale wcześniejsze dni była i to po kilka godzin dziennie, więc nie widzę tutaj żadnego naruszenia regulaminu.

xxd.png

Co do samego podania, to już opiekun decyduje kogo i czy przyjmuje. Czepiasz się tego że napisała w podaniu że ma mikro a go nie używa, widzisz ona ma do tego prawo. Ja raczej bym się przyczepił że napisana jest znajomość amx 10/10, a założyłbym się że nie przekracza ona poziomu 6 ;) 

Czekam wciąż na te ss'y bo nie dotarły one prawidłowo.

A i nie pisz że: 

Bo GT mówi zupełnie co innego. To że jej nie widujesz, to nie znaczy że nie gra :) 

Sprawdzam Conte na bieżąco bo sam możesz sprawdzić GT ile gram i nie widziałem jej a jak mnie nie ma w grze to mam stronkę i widzę kto jest online. A napisałem ci PW przykład takiego admina i on stracił za to.

Człowieku mam prawie 30k godzin w gt, wiec parę dni przerwy mi się nalezy. A że miałam problem z internetem tonie miałam jak nawet napisać usprawiedliwienia, @Conte, nie znasz sprawy, to może ci powiem bo nie wiesz o co chodzi widzę.  Sprawa wygląda następująco,  to co napisał teraz to jest naciagniete,   i wypisane na sile. Po 1, nie ma żadnych dowodów, a muszą być tylko i wyłącznie z gry bądź z forum, tak jak mówił @Roni ze nie upobliczniamy rozmów bez zgody osoby drugiej. Wiec ten gracz powinienem juz warna wyłapać.  Co do tego co napisał, bo nawet  nie wiem jak to nazwać,  napisane jest tak przymusowo ze widać ze koleś się za przeproszeniem "spuszczal w majtki" jak to pisał.  A sprawa wygląda tak, że ten gracz stracił admina, może i myśli ze to z mojej winy, po ostatnich skargach na niego i teraz robi wszystko, żeby mnie na czymś przylapac,  to że mam 2/3 to wie ze może mnie utopić,  ale @Krampus wiedz ze tutaj skargi są dokładnie rozpatrzone.  Tyle ile przegralam na tym serwerze to ty na "loda" lizak mówiłeś,  a co do adminowania to regulamin znam, który mam zakodowany w głowie, nie nadawales się, szpanowales adminem to go nie masz proste,  a teraz wyrzygaj się i powiedz co masz tam jeszcze do powiedzenia chociaż na pewno nic mądrego.  Buzka.

EDIT; a co do tych ss to i potrafię się przyznać ze tak było na rozmowie GG,  ale przyznaj się co ty wypisywanie do mnie ze musiałam cie zablokować :) leciały Oscerstwa z twojej strony typu "kurwo, szmato, ""ruchasz się?  Czy trzeba z fora chodzić, " na pewno tego admina stracisz " juz niedługo obiecuje ci to" wiec nie ma co się dziwić co to za skarga pozdro.

Jeszcze raz edit.; co do tego linka do skargi co udostępniłes to zapewne opiekun widział i dobrze wie ze nie słuszna.  A możliwe za zapomniał zamknąć. :)

Dnia 28.08.2017 o 14:48, Krampus napisał:

Ostatni punkt to jest moja odpowiedź jak by na poprzednią skargę nicoletty o niby moich "KŁAMSTWACH"

Z reszta co dalej wyjaśniać?  ; D

Edited by Nicoletta

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy.